Zidna baterija za sudoperu ili umivaonik HYDRA PREMIUM L-200 15-067

zidna baterija za sudoperu, zidna baterija cena, zidna baterija za umivaonik, zidna baterija cena

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Zidna baterija za sudoperu ili umivaonik HYDRA PREMIUM L-200 NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
2.746,25
3.295,50
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Zidna baterija za sudoperu ili umivaonik HYDRA PREMIUM L-200
 
Zidne baterije za sudoperu ili umivaonik PREMIUM su karakteristične po svom oštrom profilu i širokim izborom stilova slavina, kojim obezbeđuje napredne performanse koje su važne za većinu potrošača koji cene važnost dizajna. Kada bliže zagledate detalje, napred nagnuta tela ističu interakciju i savršenstvo zaobljenih ivica. Harmonijom oblika prefinjene elegancije zidnih baterija za sudoperu ili umivaonik Premium donosi udobnost i jasnoću kupatilu.
Prilikom kreiranja zidnih baterija za sudoperu ili umivaonik Premium koriste se dve tehnologije: SoftMove® koja obezbeđuje ravnomerno i precizno rukovanje i ChromeSmart® za izuzetno sjajnu završnu obradu od hroma. Dizajn je minimalistički: harmonija oblika prefinjene elegancije.
 
 
Hydra armature
 
U Hydra je baterije za sudoperu ili umivaonik se ugrađuju Sedal mešačke glave. Namenjene su novim i renoviranim objektima u Srbiji, u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard.
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije za sudoperu ili umivaonik.
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve vise i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujuci izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije, opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od unutrašnjeg ličnog afiniteta, kupatilo moze biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.

Slični proizvodi