Zidna baterija za sudoperu ili umivaonik HYDRA BASIC L-200 15-008

baterija za sudoperu, baterija za umivaonik,zidna baterija za sudoperu, zidna baterija, zidna baterija cena,zidna baterija za umivaonik

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Zidna baterija za sudoperu ili umivaonik HYDRA BASIC L-200 NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
2.177,50
2.613,00
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Zidna baterija za sudoperu ili umivaonik HYDRA BASIC L-200
 
Serija zidnih baterija Basic je polazna osnova u dizajnu slavina: ne postoji proizvođač koji nema seriju sličnu ovoj. Potpuno zaobljene ivice koje predstavljaju neprevaziđenu klasiku - dizajn stvoren za sva vremena. Model koji predstavlja oličenje savršenstva za sve potrebe i namene. Odjek klasicnog dizajna zidne baterije za sudoperu ili umivaonik.
Hydra armature
U Hydra zidne baterije za sudoperu ili umivaonik se ugrađuju Sedal mešačke glave. Baterije su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard.
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na zidne baterije za sudoperu ili umivaonik.
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujuci izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.
 

Slični proizvodi