Zidna baterija za sudoperu ili umivaonik HYDRA AVANGARD L-200 15-080

zidna baterija za sudoperu, zidna baterija cena, zidna baterija za umivaonik, zidna baterija cena

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Baterija zidna L-200 AVANGARD HYDRA
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
3.290,63
3.948,75
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Zidna baterija za sudoperu ili umivaonik  HYDRA AVANGARD L-200  NA STANJU
Zidna baterija za sudoperu ili umivaonik Avangard kreirana je od strane naših dizajnera da zadovolji potrebe modernog korisnika. U dizajnu je korišćena kombinacija ravnih i zaobljenih linija, a posebno se vodilo računa o visini zidnih baterija i uglu pod kojim teče voda kako bi se smanjilo prskanje. Avangard je spoj dizajna i praktičnosti, što uz kvalitetne delove predstavlja osnovnu prednost u odnosu na druge slične modele.
Avangard serija ima koristi od dve tehnologije: SoftMove® koja obezbeđuje ravnomerno i precizno rukovanje i ChromeSmart® za izuzetno sjajnu završnu obradu od hroma.
Novi model u sebi sadrži najnovija saznanja u tehnologiji izrade zidnih baterija upotpunjen kreativnošcu vrhunskih dizajnera.
 
Hydra armature
 
U Hydra kupatilske i kuhinjske baterija se ugrađuju Sedal mešačke glave i Mateu brinoks veze. Baterije su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard.
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije za sudoperu.
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujuci izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnm linijama. 

Slični proizvodi