Wc šolja simplon Leskovac Viktorija KLVS001

Wc šolja simplon Leskovac Viktorija

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
WC ŠOLJA SIMPLON LESKOVAC VIKTORIJA NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
3.830,52
4.956,89
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

WC ŠOLJA SIMPLON LESKOVAC VIKTORIJA
 
Iako je tradicionalnog zaobljenog oblika VIKTORIJA WC šolja poseduje jako moderan dizajn, idealan za svako kupatilo. Simplon wc šolje imaju odvod u pod. Cena ne uključuje dasku za WC šolju.
 
Leskovac keramika godinama neprestano razvija tehnologiju uz održavanje kvaliteta proizvoda na visokom nivou. Izuzetna posvećenost završnoj izradi izdvaja wc šolje Viktorija iznad konkurencije.
 
 
Uređenje kupatila
 
Najčešća dilema naših kupaca je kako da u kupatilo malih dimenzija smeste sve potrebne elemente, a da sačuvaju njegovu estetiku i organizovanost?
 
Pre nego što započnete odabir kupatilskih elemenata (wc šolja, umivaonik, bide, kada/tuškabina..), važno je da znate tačne krajnje dimenzije (posle postavljanja pločica) prostora kojim raspolažete, jer je u malim kupatilima važan svaki centimetar.
 
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
 

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.  

Slični proizvodi