WC šolja konzolna sa daskom Fluenta PEŠTAN 40006460

WC šolja konzolna sa daskom Fluenta PEŠTAN

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
WC šolja konzolna sa daskom Fluenta PEŠTAN NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
7.280,00
8.736,00
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

WC šolja konzolna sa daskom Fluenta PEŠTAN
 
Fluenta konzolna WC šolja se idealno uklapa uz Fluenta ugradni vodokotlić i zajedno sa njim čini elegantno i funkcionalno rešenje. Uz WC šolju nudimo i modernu WC dasku sa soft-close mehanizmom. Ovaj mehanizam omogućava sporo zatvaranje obruča i daske bez intervencije korisnika. Uz ove proizvode isporučuju se i svi elementi za brzu i laku montažu.
 
Uređenje kupatila
 
Najčešća dilema naših kupaca je kako da u kupatilo malih dimenzija smeste sve potrebne elemente, a da sačuvaju njegovu estetiku i organizovanost?
 
Pre nego što započnete odabir kupatilskih elemenata (wc šolja, umivaonik, bide, kada/tuškabina..), važno je da znate tačne krajnje dimenzije (posle postavljanja pločica) prostora kojim raspolažete, jer je u malim kupatilima važan svaki centimetar.
 
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
 

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.   

Slični proizvodi