WC šolja BERLIN HIDROSAN konzolna 13-106

WC šolja BERLIN HIDROSAN konzolna

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
WC šolja BERLIN HIDROSAN konzolna NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
12.501,13
15.001,35
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

WC šolja BERLIN HIDROSAN konzolna 
 
 
Konzolna wc šolja BERLIN jedna je od najtraženijih modela na tržištu, zbog svog svedenog dizajna i ugrađene RIMLESS tehnologije.
 
Iako se drži zaobljenog oblika BERLIN poseduje jako moderan dizajn, idealan za svako kupatilo. Sistem za montažu je kreiran tako da šrafovi ostaju sakriveni.
 
Wc daska je sporospuštajuća i veoma tanka, sa opcijom TAKE OFF, tako da je možete skinuti pritiskom na dugme, bez demontaže i vratiti je vrlo jednostavno.
 
RIMLESS tehnologija je zadnjih godina sve popularnija, jer donosi lakše održavanje i bolje ispiranje od klasičnog sistema. Nema sakrivenih mesta pogodnih za razmnožavanje bakterija, čiščenje je daleko lakše pošto i samo ispiranje šolje ostavlja manje posla. Takođe, Rimless tehnologija obezbedjuje i manju buku, tako da će celokupno korišćenje biti prijatnije i sigurnije.
 
Wc šolja BERLIN prednosti
 
• Moderan zaobljeni dizajn
 Sistem montaže sa skrivenim šrafovima
 Sporospuštajuću wc dasku
 TAKE OFF sistem lakog skidanja i vraćanja daske
 Rimless tehnologiju
 
Kao što možete zaključiti, odabirom BERLIN konzolne wc šolje povećavate bezbednost Vas i vaše porodice, što je najbitnije.
 
Uređenje kupatila 
 
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.  

Slični proizvodi