Ventilaciona rešetka zidna sa regulatorom ANKO 425X230 bela

Ventilaciona rešetka zidna sa regulatorom ANKO 425X230 bela

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Ventilaciona rešetka zidna sa regulatorom ANKO 425X230 bela NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
4.697,00
5.636,40
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Ventilaciona rešetka zidna ANKO 425X230 bela
 
Ventilaciona rešetka zidna sa pokretnim lamelama služi za dovođenje i odvođenje vazduha u sistemima ventilacije, klimatizacije ili grejanja.
 
U ramu rešetke su ugrađene nezavisno ručno pokretne lamele u jednom redu. Okretanjem lamela podešava se pravac strujanja vazduha.
 
Zidna rešetka se ugrađuje na zid ili na spuštene plafone, u malim, srednjim ili velikim prostorijama (ostave, kupatila, stanovi, robne kuće, restorani, sale za konferencije i dr.).
 
Karakteristike zidne ventilacione rešetke
 
Na zidnoj rešetki je ugradjen regulator protoka sa suprotnosmernim krilcima i zajedničkim pogonom (damper). Regulator protoka "RP" se koristi u različitim vazdušnim sistemima da bi se promenila količina vazduha ili pritisak vazduha. Kontrolu strujanja vazduha na samom regulatoru je moguće vršiti ručnim podešavanjem preko plafonske rešetke. Za potrebe tržišta je moguća instalacija elektroregulatora.
Oblik zidne rešetke omogućava lako uklapanje u visoke zahteve enterijera, a ujedno i veliki kapacitet razmene vazduha bez buke i turbulencije
Strujanje vazduha je omogućeno u 1 ili 2 smera, kako bi se vazdušni talas brzo promešao sa vazduhom u prostoriji
Ventilaciona rešetka zidna je izrađena moguća instalacija elektroregulatora.od aluminijuma Al.6060, a profili su dobijeni postupkom hladnog ekstrudiranja
Površinska zaštita koja se primenjuje na ovom proizvodu je:
 
1. eloksiranje: Ovim elektrohemijskim postupkom se postiže odlična zaštita aluminijuma. Eloksirani delovi poseduju visok sjaj (>80%). Eloksiranjem se dobija zaštitni sloj debljine od 8-12μm postojan u temperaturnom intervalu -40ºC do +300ºC. Standardni proizvodi se rade u prirodnoj boji aluminijuma (na poseban zahtev mogu i druge boje)
2. plastifikacija: Prevlakom od boja postiže se kvalitetna zaštita aluminijumskih delova. Proizvod poseduje glatku i sjajnu površinu (>80%). Plastificiranjem se dobija zaštitni sloj debljine 60-80 μm, postojan u temperaturnom intervalu -40ºC do +200ºC
 
Standardne zidne rešetke se rade u beloj i braon boji (na poseban zahtev mogu i druge boje)
Ceo proces proizvodnje je obuhvaćen sertifikatom AT-06086/0.
 
Način ugradnje zidne ventilacione rešetke
 
Montaža zidne rešetke je sigurna i jednostavna, a vrši se posredstvom vijčane veze preko otvora na telu rešetke, i po projektnoj dokumentaciji koja je predvidjena za objekat gde se vrši ugradnja.
 

Slični proizvodi