Uronski ventil radijatorski GIACOMINI

Uronski ventil radijatorski GIACOMINI

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Ventil rad.uronski 50% prav GIACCOMINI
Ventil rad.uronski 100% prav GIACCOMINI
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
1.499,28
1.799,14
1.913,56
2.296,27
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Uronski ventil radijatorski GIACOMINI
 
GIACOMINI uronski ventil 100% prav je namenjen za dvocevne sisteme centralnog grejanja i predstavlja alternativu tradicionalnim ventilima koji se postavljaju na grejno telo u kombinaciji sa navijkom.
 
GIACOMINI uronski ventil omogućava povezivanje sa grejnim telom u jednoj tački i daje estetski zadovoljavajuće rezultate i ekonomski povoljnije rešenje, naročito prilikom rekonstrukcije objekata.
 
Širok spektar dodatne opreme koja je na raspolaganju omogućava povezivanje na bilo koje grejno telo koje se može pronaći na tržištu.
 
Uronski ventil 100% prav omogućava povezivanje grejnog tela cevima koje mogu biti vođene iz zida kao iz poda. Ventil pored ručne regulacije protoka omogućava i predregulaciju i ostavlja mogućnost naknadne ugradnje termostatske glave čime dobija mogućnost regulacije temperature prostora.
 
Integrisani navijak u telu ventila takođe daje mogućnost balansiranja do potpunog zatvaranja protoka kao i u slučaju klasičnog navijka.
 
Uronski ventil 100% prav tehnički podaci
 
♦ Maksimalna radna temperatura: 110 °C
♦ Maksimalni radni pritisak: 1 MPa (10 bar)
♦ Maksimalni diferencijalni pritisak: 0,14 MPa (1,4 bar)
 
Uronski ventil 50% prav je namenjen za jednocevne sisteme centralnog grejanja i predstavlja alternativu tradicionalnim ventilima koji se postavljaju na grejno telo u kombinaciji sa navijkom.
 
Uronski ventil 50% prav omogućava potpuno isključivanje grejnog tela iz sistema centralnog grejanja, čime su omogućene intervencije na grejnom telu čak i kada sistem radi. Potpunim zatvaranjem ručice ventila i integrisanog navijka radni fluid sistema centralnog grejanja prolazi kroz by-pass ventila kako bi doticao do narednog grejnog tela.
 
Uronski ventil 50% prav tehnički podaci
 
♦ Maksimalna radna temperatura: 110°C
♦ Maksimalni radni pritisak: 1 MPa (10 bar)
♦ Maksimalni protok kroz grejno telo: 50% za ručne ventile, 35% za kombinovane sa termostaskom glavom ΔT = 2K.

                              

Slični proizvodi