Usponski tuš set HERZ FRESH 00442

Usponski tuš set HERZ FRESH 00442

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Usponski tuš set HERZ FRESH NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
30.572,81
36.687,38
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Usponski tuš set HERZ FRESH 00442
 
Moderne, trendi okrugle linije, savršenstvo detalja usponskog tuš seta u iz linije FRESH lako se uklapaju u svako moderno kupatilo. To je savršeno dizajniran i funkcionalno sofisticiran Usponski tuš set koji nudi zadovoljstvo korisnika po viđenju i u svakodnevnoj upotrebi.
 
U kompletu se dobija klizna šipka, tuš crevo, tuš ručica, tuš ruža i prebacivač.
 
HERZ USPONSKI TUŠ SET
 
HERZ  usponski tuš set je namenjene novim i renoviranim objektima u Evropi u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Karakteriše ga kvalitet u izradi, ekoloske norme, rafinirana estetika i pristupačna cena.
 
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 6 godina na usponski tuš set.
 
Usponski tuš set kompanije HERZ je plod poslednjeg razvoja tehnologije i podleže evropskim standardima kojima se definišu metode primene i testiranja.     
 
HERZ proizvodi su prisutni u 75 zemalja širom sveta. Glavna tržišta su pored Slovenije Austrija, Nemačka i sve zemlje bivše Jugoslavije.  
 
U njihovom moderno opremljenom proizvodnom centru u Šmartnom pri Litiji poseduju savremena postrojenja za proizvodnju sanitarnih armatura, čiji je kvalitet sertifikovan po svim glavnim evropskim standardima.   
 
Briga za okolinu u kompaniji Herz predstavlja pažljivo korišćenje prirodnih izvora energije, ekološki prihvatljivih proizvodnih metoda i deo društvene odgovornosti i svesti.                     
                                                               
Kompanija  Herz proizvodi visokokvalitetne, sigurane i ekonomične baterije za umivaonik, kadu, sudoperu I usponske tuševe koji pružaju dugotrajnu i korisnu upotrebu.  
 
 
Uređenje kupatila
 
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
 
Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama. 

    

Slični proizvodi