Tuš ručica CROMA SELECT E VARIO HANSGROHE 110mm 3 vrste spreja 26812400

Tuš ručica CROMA SELECT E VARIO HANSGROHE 110mm 3 vrste spreja

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Tuš ručica CROMA SELECT E VARIO HANSGROHE 110mm 3 vrste spreja PORUČUJE SE
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Tuš ručica CROMA SELECT E VARIO HANSGROHE 110mm 3 vrste spreja 
 
CROMA SELECT E VARIO serija prestavlja liniju kvalitetnih proizvoda sa beskompromisnim dizajnom za opremanje modernih kupatila. Izazov kreiranja proizvoda koji nisu osnovna potreba, već izvor zadovoljstva i uživanja u svakodnevnom korišćenju.
CROMA SELECT E VARIO tuš ručice koriste blagodeti savremenih tehnologija i modernog dizajna kako bi svako kupatilo postalo funkcionalnije, udobnije i lepše.Svedena u formi, jednostavna u upotrebi i beskompromisna u kvalitetu.
HANSGROHE tuš ručice su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 5 godina na tuš ručice. Cena je izražena bez tuš creva.
 
 
TEHNIČKI PODACI:
 
·         Veličina glave tuša 110 mm
·         Promena vrste mlaza uz pomoć tipke Select
·         Vrste mlaza
 
Sa QuickClean tehnologijom uklonićete ostatke kamenca u trenu. To je zbog toga što je Hansgrohe opremio perlatore svojih baterija i mlaznice svojih tuševa fleksibilnim silikonskim čepovima. Tako se nataloženi kamenac može jednostavno očistiti. Proizvodi bez kamenca duže zadržavaju svoju funkcionalnost i lepotu.
 
CENE SE DOBIJAJU NA UPIT.

Slični proizvodi