Tuš paravan HYDROFIT 80x100 pravougaono staklo 6mm hrom bele pruge 33-054

Tuš paravan HYDROFIT 80x100 pravougaono staklo 6mm hrom bele pruge

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Tuš paravan HYDROFIT 80x100 pravougaono staklo 6mm hrom bele pruge NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
12.283,75
14.740,50
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Tuš paravan HYDROFIT 80x100 pravougaono staklo 6mm hrom bele pruge 
 
 
Tuš paravane brenda HYDROFIT odlikuje odličan kvalitet izrade, vrhunski dizajn i povoljna cena.
U izradi paravana se koristi isključivo kaljeno staklo debljine 6 mm čime se izbegavaju eventualne povrede u slučaju loma. Na staklu se nalaze bele neprovidne linije koje pokrivaju najintimnije delove tela.
Ram ovog paravana je od hromiranog aluminijuma, čime su obezbeđeni neophodna čvrstina i dugotrajnost. Visoki sjaj hromiranog rama će uneti posebnu eleganciju u vaše kupatilo.
Visina tuš paravana je 180 cm.
NAPOMENA: Tuš paravan dolazi bez tuš kadice.
 
Hydrofit
Hidrofit tuš paravani su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa.
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
• Dimenzije: 80x100xcm
• Visina: 180cm
• Boja: hrom
• Vrata: klizna
• Ram: hromirani aluminijum
• Staklo: 6mm, sa šarom
 
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.  

Slični proizvodi