Tuš paravan ENJOY HYDROFIT 80x80 kvadratno staklo za plitku kadu 6mm 33-270

Tuš paravan ENJOY HYDROFIT 80x80 kvadratno staklo za plitku kadu

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Tuš paravan ENJOY HYDROFIT 80x80 kvadratno staklo za plitku kadu 6mm NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
22.540,88
27.049,05
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Tuš paravan ENJOY HYDROFIT 80x80 kvadratno staklo za plitku kadu 6mm 
 
 
Tuš paravane brenda HYDROFIT odlikuje odličan kvalitet izrade, vrhunski dizajn i povoljna cena.
Tuš kabine sa šarkama su opet u modi. Ovaj model ima manja vrata, a opet dovoljno prostora za ulazak čak i za krupnije osobe.
Svi delovi od metala su nerđajući. Ram ovog paravana je od plastificiranog metala, čime su obezbeđeni neophodna čvrstina i dugotrajnost.
 
NAPOMENA: Tuš paravan dolazi bez tuš kadice.
Hydrofit
Hidrofit tuš paravani su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa.
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
• Dimenzije: 80x80cm
• Ram: plastificirani metal
• Vrsta stakla: providno debljine 6mm
 
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnm linijama.  

Slični proizvodi