Tuš paravan CLASSIC HYDROFIT polukružni SLIDE R80 6mm 33-150

Tuš paravan CLASSIC HYDROFIT polukružni SLIDE R80 6mm

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Tuš paravan CLASSIC HYDROFIT polukružni SLIDE R80 6mm NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
17.945,13
21.534,15
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Tuš paravan CLASSIC HYDROFIT polukružni SLIDE R80 6mm
 
 
Tuš paravane brenda HYDROFIT odlikuje odličan kvalitet izrade, vrhunski dizajn i povoljna cena.
Prednosti serije Classic jesu visokokvalitetni, ojačani klizači, transparentno kaljeno staklo debljine 6 mm, aluminijumski hromirani ram i rukohvati visokog sjaja, kao i prefinjeni Italijanski dizajn.
Preporučena je montaža direktno na pod (pod uslovom da je urađena hidro izolacija), ozidane kadice, ili kvalitetne keramičke ili akrilne tuš kadice.
Visina tuš paravana je 195 cm.
NAPOMENA: Tuš paravan dolazi bez tuš kadice.
Hydrofit
Hidrofit tuš paravani su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa.
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
• Dimenzije:R80
• Boja: hrom
• Vrata: klizna
• Staklo: providno 6mm
 
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.  

Slični proizvodi