Tuš paravan CLASSIC HYDROFIT 80x100x195 pravougaono staklo 6mm hrom 33-186

Tuš paravan CLASSIC HYDROFIT 80x100x195 pravougaono staklo 6mm hrom

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Tuš paravan CLASSIC HYDROFIT 80x100x195 pravougaono staklo 6mm hrom NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
9.741,75
11.690,10
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Tuš paravan CLASSIC HYDROFIT 80x100x195 pravougaono staklo 6mm hrom 
 
 
Tuš paravane brenda HYDROFIT odlikuje odličan kvalitet izrade, vrhunski dizajn i povoljna cena.
Transparentno staklo debljine 6 mm sa bočnim aluminijumskim lajsnama visokog sjaja doprinose da vaše kupatilo izgleda veće i elegantnije.
Preporučena je montaža direktno na pod (pod uslovom da je urađena hidro izolacija), ozidane kadice, kvalitetne keramičke ili akrilne tuš kadice.
Visina tuš paravana je 195 cm.
 
Hydrofit
Hidrofit tuš paravani su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa.
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
Dimenzije: 80x100x195xcm
Boja: hrom
Staklo: providno 6mm
 
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.  

Slični proizvodi