Tuš kada SEVA FRESH SLIM polukružna R90 W836501

Tuš kada SEVA FRESH SLIM polukružna R90

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Tuš kada SEVA FRESH SLIM polukružna NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
9.236,25
11.083,50
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

TUŠ KADA SEVA FRESH SLIM POLUKRUŽNA R90 W836501
 
Fresh tuš kada keramička 90x90x7 cm. Vanvremenski dizajn, lako se uklapa u svako kupatilo. Plitka polukružna tuš kada za ugaonu ugradnju. Može se kombinovati sa ugaonim tuš paravanima ili zavesom za kupatilo.
 
Tuš kada VIDIMA SEVA FRESH kreirana je od strane vrhunskih dizajnera da zadovolji potrebe modernog korisnika. Kvalitet izrade i savršenstvo oblika donose idealno rešenje za savremena kupatila.
 
Tuš kada SEVA FRESH SLIM polukružna R90 tehničke karakteristike:
 
Otvor za sifon:  Ø 90 mm (odvojeno od zida).
Težina: 38.8 kg
Dimenzije: Dimenzija 90x90x7 cm
Način ugradnje: ugaona
Klasa: I klasa
  
Savremen stil življenja i povećanje opšteg nivoa životne higijene uslovilo je da su tuš kade postale sastavni deo svakog kupatila. Zato je njihova funkcionalnost, praktičnost i vizuelni identitet neraskidivi deo kupatila, a vreme provedeno u njima deo opšteg ljudskog uživanja. Uz tuširanje se opušta, osvežava i pre svega inspiriše.
 
 
Uređenje kupatila
 
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
 

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.  

Slični proizvodi