Tuš kada MINOTTI 90x90cm kvadratna MJA145B

Tuš kada MINOTTI 90x90cm kvadratna MJA145B

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Tuš kada MINOTTI 90x90cm kvadratna PORUČUJE SE
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
10.509,63
12.611,55
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Tuš kada MINOTTI 90x90cm kvadratna 
 
 
Tuš kada MINOTTI kreirana je od strane vrhunskih dizajnera da zadovolji potrebe modernog korisnika. Predstavlja harmoniju oblika prefinjene elegancije. Bogatstvo estetike minimalizma. Kvalitet izrade i savršenstvo oblika donose idealno rešenje za savremena kupatila.
 
Minotti
Minotti tuš kade su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa.
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

• Kvadratna tuš kada sa demontažnom oblogom
• Spoljašnja visina kade: h = 16,50 cm
• Vrsta materijala: Sanitarni akril
• Vrsta obloge: DEMONTAŽNA
• Dimenzije: 90x90x16,5cm
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnm linijama.  

Slični proizvodi