Tuš kada HYDROFIT 80x80 kvadratna 33-019

Tuš kada HYDROFIT 80x80 kvadratna

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Tuš kada HYDROFIT 80x80 kvadratna NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
6.083,75
7.300,50
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

 Tuš kada HYDROFIT 80x80 kvadratna 

 

Tuš kade brenda HYDROFIT odlikuje odličan kvalitet izrade, vrhunski dizajn i povoljna cena. Savremen stil življenja i povećanje opšteg nivoa životne higijene uslovilo je da su tuš kade postale sastavni deo svakog kupatila. Zato je njihova funkcionalnost, praktičnost i vizuelni identitet neraskidivi deo kupatila, a vreme provedeno u njima deo opšteg ljudskog uživanja. Uz tuširanje se opušta, osvežava i pre svega inspiriše.
Hidrofit tuš kade su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa.
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
• Pravougaona tuš kada, akrilna
 Metalna konstrukcija
 Dolazi sa sifonom
• Dimenzije: 80x80cm
• Tip maske: skidajuća maska za lakše održavanje
 
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnm linijama. 

Slični proizvodi