Tuš kabina MINOTTI 80x80x185cm kvadratna bez kade 4mm staklo JL4180

Tuš kabina MINOTTI 80x80x185cm kvadratna bez kade 4mm staklo

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Tuš kabina MINOTTI 80x80x185cm kvadratna bez kade 4mm staklo PORUČUJE SE
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
12.999,88
15.599,85
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Tuš kabina MINOTTI 80x80x185cm kvadratna bez kade 4mm staklo
 
Savremen stil življenja i povećanje opšteg nivoa životne higijene uslovilo je da su tuš kabine i kade postale sastavni deo svakog kupatila. Zato je njihova funkcionalnost, praktičnost i vizuelni identitet neraskidivi deo kupatila, a vreme provedeno u njima deo opšteg ljudskog uživanja. Uz tuširanje se opušta, osvežava i pre svega inspiriše.
 
Tuš kabina MINOTTI kreirana je od strane vrhunskih dizajnera da zadovolji potrebe modernog korisnika. Predstavlja harmoniju oblika prefinjene elegancije. Bogatstvo estetike minimalizma. Kvalitet izrade i savršenstvo oblika donose idealno rešenje za savremena kupatila.
 
Minotti
Minotti tuš kabine su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa.
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
• Dimenzije: 80x80cm
• Visina: h = 185 cm
• Vrsta stakla: mat, ornament
• Debljina stakla: 4mm
 
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnm linijama.  

Slični proizvodi