Toplotna pumpa vazduh voda inverter split R32 sa integrisanim bojlerom 100l OMNIA SW-T 3.2 8-10 kW

omnia-sw-T-toplotna-pumpa1

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Omnia SW-T 8 kW
Omnia SW-T 10 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
-
-
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

 TOPLOTNA PUMPA OMNIA SW-T 3.2

OMNIA SW-T 3.2 je toplotna pumpa, za grejanje i proizvodnju potrošne tople vode, dizajnirana za primenu u malim i srednjim stambenim jedinicama. Svaka od njegovih komponenti je dizajnirana sa renoviranjem postojećih sistema grejanja za zamenu bojlera i električnih bojlera, obezbeđujući isti komfor, uz ekonomično i ekološki prihvatljivo rešenje.

OMNIA SW-T 3.2 toplotna pumpa je pametno rešenje od 360° za dobrobit domaćinstva, koje koristi čiste izvore energije kao što su električna energija, vazduh i solarni fotonaponski uređaji, kao alternativa korišćenju tradicionalnih fosilnih goriva.

Efikasnost, ekologija i fleksibilnost su karakteristike koje razlikuju OMNIA SW-T 3.2 i razlikuju ga od konvencionalnog generatora toplote.

THE OMNIA S 3.2 FAMILY

SW-T 3.2 poslednja verzija

OMNIA SW-T 3.2 je najnoviji dodatak Ferroli porodici OMNIA S 3.2 Full Inverter split toplotnih pumpi.

„Split“ znači da je rashladni krug podeljen između spoljašnje i unutrašnje jedinice.

Spoljna jedinica sadrži srce rashladnog kola, od kompresora do ventilatora sa izmenjivačem vazduha i povezana je sa cevima rashladnog gasa sa unutrašnjom jedinicom.

Zahvaljujući svom širokom radnom opsegu (među najširima na tržištu), OMNIA SW-T 3.2 radi na spoljnim temperaturama do -25°C i proizvodi toplu vodu do 65°C u nominalnim uslovima.

Novi koncept potpunog invertera kompanije Ferroli koristi modulacije DC invertera na 3 glavne energetski intenzivne komponente mašine, tj. kompresor, ventilator i pumpa. Ovo omogućava modulaciju isporučene snage preciznim praćenjem toplotnog opterećenja i nudi korisniku veoma visoku efikasnost i značajnu uštedu energije.

Unutrašnja jedinica, sa druge strane, sadrži srce hidrauličkog kola generatora, sa svim glavnim unapred instaliranim komponentama, rezervoarom za toplu vodu od 100 litara, visokoefikasnom cirkulacionom pumpom, trosmernim ventilom, ekspanzionim posudama i inercijski rezervoar od 15 litara.

OMNIA SW-T 3.2 je opremljen prefinjenom elektronskom kontrolom, dizajniranom za integrisano upravljanje proizvodnjom tople vode za domaćinstvo i dve zone grejanja na različitim temperaturama.

KOMPONENTE TOPLOTNE PUMPE FERROLI OMNIA SW-T 3.2

BLUE SILIKON antikorozivni rezervoar i kalem, rezervoar i izmenjivač toplote se tretiraju sa posebnim glazurom obogaćenim titanijumom zvanim PLAVI SILICON.

Ova posebna zaštita obezbeđuje trajnu barijeru protiv korozije i procesa galvanskog propadanja.

Magnezijumska anoda je instalirana na svakoj jedinici za dalje zaštita od lutajućih struja.

BLUE FOREVER grejni element protiv kamenca. Rezervoar OMNIA SW-T 3.2 sistema tople vode za domaćinstvo ima 1.2 kW

BLUE FOREVER grejni element za smanjenje vremena čekanja za vraćanje rezervoara.

Funkcija pojačavača se može aktivirati iz kontrolnog panela.

BLUE FOREVER je FERROLI-jev PATENT nova generacija ultra-performansnih grejnih elemenata

instalirani su na Ferroli toplotnim pumpama sa integrisanim akumulacijom tople vode za domaćinstvo. Specijalna površinska obrada skoro potpuno zaustavlja stvaranje kamenca na grejnom elementu, čime se obezbeđuje duži vek trajanja i visoka termička efikasnost.

OMNIA SW-T 3.2 toplotna pumpa je generator pažljivo dizajniran da olakša zamenu starih bojlera, bez potrebe za restrukturiranjem sistema grejanja i sistema potrošne tople vode. U tom cilju je proučen dodatak za zamenu bojlera bez potrebe da se lomi noseći zid da bi se ponovo izvršili vodovodni priključci sistema grejanja i sistema tople vode za domaćinstvo.

Da bi se izbegao gubitak toplote i stvaranje kondenzata, svaka komponenta unutrašnje jedinice je izolovana visokoizolacionim materijalom kako bi se minimizirala neefikasnost zbog disperzije i kapanja tokom rada u hladnom režimu.

OMNIA SW-T 3.2 toplotna pumpa je dizajnirana tako da se do svih komponenti unutrašnje mašine može doći sa prednje strane okretanjem napred kutije koja sadrži elektronsku ploču i displej.

KONTROLNI SISTEM TOPLOTNE PUMPE FERROLI OMNIA SW-T 3.2

Korisnički interfejs koristi Capsense dugmad i grafički ekran od 2,8" koji omogućavaju dijalog sa proizvodom na intuitivan i izuzetno jednostavan način.
Elektronski sistem toplotne pumpe OMNIA SW-T 3.2 nudi širok spektar funkcija koje omogućavaju korisniku da prilagodi rad uređaja. toplotna pumpa prema potrebama i navikama.

> MODBUS PROTOCOL Može se povezati sa BMS/BACS automatizacijom i sistemima upravljanja

> HEATING AND COOLING Full Inverter Puna modulacija invertera precizno prati željene zadate vrednosti, sa mogućnošću podešavanja klimatskih promena grejanja i hlađenja, odnosno optimizacija potrošnje za korisnika

> DOMESTIC HOT WATER PRODUCTION (DHW) Kada termostat za temperaturu sistema potrošne tople vode za domaćinstvo poziva mašinu, ona se automatski prebacuje na rezervoar tople vode sa namenskom zadatom tačkom tople vode.

> DHW STORAGE TANK HEATING ELEMENT Električna integracija sistema potrošne tople vode za domaćinstvo služi kao pojačivač, anti-legionela ili rezervni izvor u slučaju kvara

> FAST DHW Postavljanje prioriteta za sistem toplotne pumpe i rezervoar potrošne tople vode da uspostavi temperature vode u rezervoaru na podešenu tačku što je pre moguće

> ANTI-LEGIONELLA FUNCTION Omogućava podešavanje nedeljnih ciklusa protiv legionele

> PHOTOVOLTAIC AND GRID SMART GRID INPUTS Digitalni Smart Grid ulazi za upravljanje ulazom iz fotonaponskog sistema i električne mreže. Ove omogućavaju optimizaciju potrošnje i troškova računa

> SILENT MODE Smanjuje frekvenciju kompresora i brzinu ventilatora, tako kako bi se značajno smanjila buka. Programiran prema vremenskim opsezima

> ON/OFF od spoljašnjeg kontakta. Aktivacija i deaktivacija preko eksternog kontakta (npr. sa zonskog termostata)

> HEAT/COOL od spoljnih kontakata. Letnje/zimsko prebacivanje signala spolja (npr. sa zonskog termostata)

> ECO FUNCTION Namenska zadata vrednost za “Eco” rad. Podesivo sa dnevnim vremenom

> FROST PROTECTION Toplotna pumpa radi u režimu grejanja sa cirkulacionom pompom i moguće aktiviranje električnog pojačivača

PAMETAN SISTEM OMNIA SW-T toplotne pumpe

Povežite CRP i Povežite CRP zonu

Interfejs mašine na ploči lako komunicira sa novim Connect CRP pametnim sistemima, koji mogu da upravljaju sa do 8 termostata (7 Connect CRP Zone + 1 Connect CRP koji zauzvrat ima sve funkcije hronotermostata) podeljenih u 2 zone, jednu direktnu i jednu pomešan.

Connect CRP je najnoviji daljinski upravljač dostupan preko APP-a, dostupan za iOS i Android.

Connect CRP Zone, s druge strane, je zonski termostat koji komunicira preko RF-a sa Connect CRP-om. Može se staviti u klasičnu kutiju 502 ili ostaviti samostalno na svojim praktičnim nožicama.

Slični proizvodi