Toplotna pumpa vazduh voda inverter split R32 sa integrisanim bojlerom OMNIA ST 4-16 kW

Toplotna pumpa vazduh voda split sa integrisanim bojlerom

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Toplotna pumpa OMNIA S 4 spoljna jedinica
Toplotna pumpa OMNIA S 6 spoljna jedinica
Toplotna pumpa OMNIA S 8 spoljna jedinica
Toplotna pumpa OMNIA S 10 spoljna jedinica
Toplotna pumpa OMNIA S 12 spoljna jedinica
Toplotna pumpa OMNIA S 14 spoljna jedinica
Toplotna pumpa OMNIA S 16 spoljna jedinica
Toplotna pumpa OMNIA S 12T spoljna jedinica
Toplotna pumpa OMNIA S 14T spoljna jedinica
Toplotna pumpa OMNIA S 16T kW spoljna jedinica
OMNIA ST 10 unutrašnja jedinica sa integrisanim busterom 3 kW i bojlerom 190 L za spoljašnje jedinice 4,6,8 i 10
OMNIA ST 16 unutrašnja jedinica sa integrisanim busterom 3 kW i bojlerom 240 L za spoljašnje jedinice 12, 14 i 16
OMNIA ST 16T unutrašnja jedinica sa integrisanim busterom 6 kW i bojlerom 240 L za spoljašnje jedinice 12T, 14T i 16T
Konektor CRP
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Toplotna pumpa Omnia ST je izuzetno pogodna za radijatorsko grejanje
 
Omnia ST je inverter toplotna pumpa vazduh voda za split ugradnju sa integrisanim bojlerom. Omnia ST 3.2 je evolucija Omnia S 3.2 i deo je novog asortimana split toplotnih pumpi Full Inverter R32 kompanije Ferroli. Split sistem znači da je rashladno kolo podeljeno između dve jedinice, spoljne i unutrašnje.
 
Spoljna jedinica sadrži srce rashladnog kola, od kompresora do ventilatora, sa izmenjivačem toplote sa strane vazduha i koja je povezana sa cevima rashladnog gasa prema unutrašnjoj jedinici.
 
Unutrašnja jedinica sadrži srce hidrauličnog kola generatora sa svim glavnim unapred ugrađenim komponentama, kao što je cirkulaciona pumpa visoke efikasnosti i ekspanzioni sud na način da se omogući bezbednost i u isto vreme praktična i brza ugradnja.
 
Toplotna pumpa vazduh voda OMNIA ST  prednosti
 
♦ Zahvaljujući širokom radnom opsegu (jedan od najširih na tržištu), toplotna pumpa OMNIA ST 3.2 radi do -25 °C napolju i proizvodi toplu vodu do 65°C u nominalnim uslovima. 
♦ U toplotnu pumpu vazduh voda OMNIA ST 3.2 je integrisan bojler za potrošnu toplu vodu direktno u unutrašnju jedinicu. Bojler je od 190L za veličine od 4 do 10, dok je od 240L za veće, od 12 do 16T.
♦ OMNIA ST 3.2 može se prilagoditi prema Vašim potrebama, sa inercijalnim kompletom od 18L, kompletom za solarnu integraciju u rezervoaru za akumulaciju ili sa kompletom za upravljanje u 2 različite zone, klasične direktne i mešovite, u slučaju kada su nam bile potrebne 2 različite temperature na termostatima u kući.
♦ Novi koncept Full Inverter Ferroli koristi DC inverter modulacije na 3 glavne energetske komponente uređaja, to jest na kompresoru, ventilatoru i pumpi. Na taj način se omogućava prilagođavanje ispuštene snage i potanko praćenje termičkog opterećenja čime se korisniku omogućava visoka efikasnost i značajna štednja energije.
♦ Ferroli Full Inverter koncept omogućava smanjenje strujnih udara, izbegavajući nagle promene mreže i garantujući duži vek trajanja komponenti.
♦ Sa jednim od najnižih nivoa zvuka na tržištu, toplotna pumpa vazduh voda OMNIA ST 3.2 može da zadovolji sve sistemske zahteve, ali se lako može integrisati sa Ferroli kotlom.
♦ Pločasti izmenjivač toplote od nerđajućeg čelika, manometar i senzori pritiska, ekspanzioni sud, bezbednosni ventil, automatska ozraka i istosmerna cirkulaciona pumpa bez četkica samo su neke od komponenti koje ćete pronaći unutra.
♦ Interfejs korisnika je opremljen tehnologijom Caspense sa grafičkim ekranom od 2,8“, koji korisniku omogućava da komunicira sa toplotnom pumpom na veoma lak i jednostavan način.
♦ Connect CRP je najnoviji daljinski upravljač. Dostupan je i preko APPLIKACIJE za sisteme iOS i Android.

♦ Upravljač Connect CRP Zone je termostat zone koji komunicira preko RF-a sa upravljačem Connect CRP. Može da se stavi u klasičnu kutiju 502, il da se ostavi samostalan na njegovim praktičnim nožicama za oslanjanje na stolu.  

Slični proizvodi