Toplotna pumpa vazduh voda inverter monoblok R32 Ferroli OMNIA M 3.2 22-30 kW

Toplotna pumpa vazduh voda inverter monoblok R32 Ferroli OMNIA M 3.2 22-30 kW

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Toplotna pumpa OMNIA M 3.2 22 kW
Toplotna pumpa OMNIA M 3.2 26 kW
Toplotna pumpa OMNIA M 3.2 30 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
684.508,00
821.409,60
705.188,00
846.225,60
727.936,00
873.523,20
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Toplotne pumpe vazduh voda 22-30 kw
 
Toplotna pumpa vazduh voda kompanije Ferroli OMNIA M 3.2 koristi čistu tehnologiju koja iz spoljašnjeg vazduha može dobiti do 79% energije za grejanje i hlađenje vode koja klimatizuje vašu kuću.
 
Toplotne pumpe vazduh voda su dizajnirane da obezbede hlađenje leti, grejanje zimi i/ili potrošnu toplu vodu tokom cele godine.
 
U pitanju su toplotne pumpe vazduh voda najnovije generacije sa inverterskom tehnologijom i upotrebom ekološkog gasa kao što je R32.
 
One ne proizvode toplotu sagorevanjem goriva već koriste energiju vazduha (uz minimalnu potrošnju električne energije) da bi zagrejali/ohladili vodu koja klimatizuje Vašu kuću.
 
Toplotna pumpa vazduh voda OMNIA M 3.2 22-30 kW prednosti
 
 Kompletan asortiman OMNIA M 3.2 ima energetski razred A++ za proizvodnju vode na 55°C i A +++ za vodu proizvedenu na 35°C.
 WiFi konekcija, upravljanje preko aplikacije
 Budući da je to monoblok jedinica (ima samo spoljašnju jedinicu) troškovi i vreme instalacije su znatno smanjeni. Međusobno povezivanje rashladnog sredstva između jedinica nije potrebno (ceo rashladni krug je u spoljašnjoj jedinici). Čak nije potrebno ni uspostaviti vezu za dovod goriva (gas ili ulja) niti izbaciti odvod dimnih gasova. Uz to, uređaj uključuje sve hidrauličke elemente potrebne za ispravnu i brzu vezu sa hidrauličkim sistemom grejanja i STV (sanitarnom toplom vodom).
 Toplotna pumpa vazduh voda OMNIA M 3.2 može da proizvode vodu do 60°C i može se koristiti u sistemima podnog grejanja, ventilatorskim konvektorima (FAN COIL), radijatorima i za indirektnu proizvodnju tople vode za domaćinstvo (STV) preko eksternog bojlera (nije obezbeđen).
 Toplotna pumpa OMNIA M 3.2 se može kombinovati i integrisati sa bilo kojim kotlom koji je prisutan u sistemu. Kontrola uređaja, zasnovana na spoljnoj temperaturi i potrebnim radnim uslovima optimizuje proizvodnju toplote za grejanje i STV-a, koristeći uređaj sa najboljom efikasnosti.
 Jedinice se odlikuju visokom energetskom efikasnošću i niskim nivoom buke
 Sve jedinice se isporučuju sa temperaturnom sondom
(isporučuje se standardno, montira je instalater) za rezervoar tople vode za domaćinstvo (STV) i sa sondom za spoljnu temperaturu vazduha (već instalirana na jedinici) koja služi za ostvarivanje kontrole klime u režimima grejanja i hlađenja.
Sve jedinice su precizno izrađene i pojedinačno ispitane u fabrici. Instalacija zahteva samo električne i hidraulične veze.
 Hidraulični krug se nalazi u odeljku zaštićenom od strujanja vazduha radi pojednostavljivanja operacija održavanja. Opremljen je ecirkulacionom pumpom sa 3 brzine (DC motor bez četkica), prekidačem protoka vode, automatskim ventilom za vazduh, manometrom za vodu, ekspanzionom posudom, sigurnosnim ventilom i filterom za vodu (isporučuje se kao standard, montira ga instalater). Pločasti izmenjivač toplote i sve hidraulične cevi su termički izolovani da bi se izbeglo stvaranje kondenzacije i smanjio gubitak toplote.

Slični proizvodi