Toplotna pumpa VAILLANT aroTHERM VWL

Toplotna pumpa vazduh voda VAILLANT aroTHERM VWL

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
aroTHERM VWL 55/2 A
aroTHERM VWL 85/2 A
aroTHERM VWL 115/2 A
aroTHERM VWL 155/2 A
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
484.065,91
580.879,09
558.999,74
670.799,69
701.060,00
841.272,00
786.650,28
943.980,32
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Toplotna pumpa vazduh voda VAILLANT aroTHERM VWL
 
Toplotne pumpe vazduh voda aroTHERM koriste neiscrpni izvor toplotne energije – VAZDUH.
 
Karakteriše ih brza ugradnja, jednostavan princip eksploatacije i visok stepen iskorišćenja. Osigurava niže račune uz potpuni komfor i brigu o zaštiti životne sredine.
 
Toplotna pumpa vazduh voda aroTHERM je monoblok toplotna pumpa pošto su komponente smeštene u spoljašnjoj jedinici. Namenjena je za grejanje i hlađenje unutrašnjih prostorija i pripremu potrošne tople vode.
 
U kombinaciji sa odgovarajućim solarnim baferom, moguće je objediniti prednosti solarnog sistema i tehnologije toplotne pumpe.
 
Obzirom da je smeštena izvan objekta konstruisana je za rad na grejanju do spoljne temperature -20°C, a hlađenja do +10°C i za pripremu potrošne tople vode do -20°C. Pri povoljnim atmosferskim uslovima, moguće je postići temperaturu toplotnog voda od 63°C, a sama primena je moguća u monoenergetskim ili hibridnim sistemima.
 
Toplotna pumpa se proizvodi u četiri modela, toplotne snage (5, 8, 11 i 15 kW), a na raspolaganju je celi niz dodatnog pribora koji omogućava integraciju u najzahtevnije sisteme. 
 
„Srce“ aroTHERM toplotne pumpe je rotacioni kompresor sa inverterskom tehnologijom, koji omogućava modulaciju, visoku efikasnot i duži ciklus rada, osigurava konstantnu i stabilnu temperaturu i toplotni kapacitet prilagođava prema trenutnim toplotnim gubicima objekta.
 
Toplotna pumpa vazduh voda VAILLANT aroTHERM VWL karakteristike
 
 integrisana visokoefikasna cirkulaciona pumpa
 elektronski ekspanzioni ventil
 modulirajući ventilator na isparivaču
 mogućnost podešavanja bivalentne tačke za alternativni generator toplote ili paralelan rad (triVAI način upravljanja).
 
Za upravljanje sistemom aroTHERM, zadužena je upravljačka jedinica VWZ AI (ili VWZ MEH 61) uz primenu nove generacije atmosferskog regulatora calorMATIC 470/4, pomoću kog se osigurava funkcija automatskog hlađenja, rad u zavisnosti od spoljne temperature, podešavanje bivalentne tačke (triVAI način upravljanja), vremensko programiranje smanjenja buke od strujanja vazduha i izbor odgovarajućeg hidrauličkog plana.

Slični proizvodi