Toplotna pumpa vazduh voda FERROLI HMP HT 30-50kW

Toplotna pumpa vazduh voda FERROLI HMP HT 30-50kW

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Toplotna pumpa Inverter HMP HT 30kW
Toplotna pumpa Inverter HMP HT 35kW
Toplotna pumpa Inverter HMP HT 40kW
Toplotna pumpa Inverter HMP HT 45kW
Toplotna pumpa Inverter HMP HT 50kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Toplotna pumpa HMP HT FERROLI karakteristike
 
Sve jedinice su pogodne za spoljašnju ili unutrašnju ugradnju. Mogućnost proizvodnje vode sa visokim temperaturama čini ove uređaje posebno pogodnim za radijatorsko grejanje, kao i fan coil i podno grejanje.
 Kontrolni sistem omogućava upravljanje ne samo krugom rashladnog sredstva već i čitavim postrojenjem, uz mogućnost izbora različitih rešenja kako za postrojenje za grejanje i hlađenje, tako i za upravljanje potrošnom toplom vodom. Dostupna je i mogućnost integracije solarnih panela ili drugih izvora grejanja.
 Funkcija grejanja optimizuje temperaturu vode u polazu kako prema unutrašnjoj temperaturi tako i prema spoljnoj temperaturi ili temperaturi kroz klimatske krive prilagodljive karakteristikama zgrade. Moguće je upravljati baferom i sa dva nezavisna kruga (direktnim i mešovitim).
 Upravljanje toplom vodom za domaćinstvo omogućeno je upravljanjem trokrakim ventilom, baferom i ciklusima protiv legionele (ako je potrebno).
 Funkcija hlađenja može se ostvariti "aktivnim hlađenjem" (inverzija kruga rashladnog sredstva). Kada se jedinica koristi za podno grejanje, kako bi se izbeglo stvaranje kondenzata, može se instalirati sobni senzor vlažnosti. Tokom rada režima hlađenja, deo viška snage grejanja može se povratiti za proizvodnju sanitarne tople vode (STV) za domaćinstvo (VD verzija).
 Interni sat - programator omogućava definisanje različitih dnevnih programa za grejanje, hlađenje i proizvodnju tople saanitarne vode (STV) za domaćinstvo.
 Krug rashladnog sredstva, koji se nalazi u delu za protok vazduha radi pojednostavljenja operacija održavanja, opremljen je spiralnim kompresorom montiranim na nosače, pločastim izmjenjivačem toplote, elektronskim ekspanzionim ventilom, reverzibilnim ventilom, centrifugalnim ventilatorom, rebrastom zavojnicom izvedenom sa bakarnim cevima i aluminijumskim rebrima. Krug je zaštićen prekidačima visokog i niskog pritiska i prekidačima protoka na pločastom izmjenjivaču toplote.
 Kompresor je opremljen ubrizgavačem pare i tečnosti i postavljen je na ekonomajzerski krug rashladnog sredstva sa pločastim izmjenjivačem toplote i elektronskim ekspanzionim ventilom za ubrizgavanje.
 Pločasti izmjenjivač toplote i sve hidraulične cevi su toplotno izolovani kako bi se izbeglo stvaranje kondenzata i smanjili toplotni gubici.
 Ventilator sa elektronskom kontrolom brzine rotacije garantuje visoku efikasnost i nisku buku u svim radnim uslovima i omogućava ugradnju jedinice kako na otvorenom (sa zaštitnim kapicama), tako i na unutrašnjem (sa ulaznim i izlaznim odvodom vazduha u kanalu). Moguće je smanjiti buku tokom noći.
 Sve jedinice s trofaznim napajanjem su opremljene uređajem za regulaciju redosleda faza i faznim kontrolerom kao i senzorom spoljašnje temperature radi ostvarivanja klimatske kontrole.
 Sve jedinice su precizno izrađene i pojedinačno testirane u fabrici. Za ugradnju su potrebni samo električni i hidraulični priključci.
 
*CENE SE DOBIJAJU NA UPIT.

Slični proizvodi