Termo glava GIACCOMINI

Termo glava GIACCOMINI

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Termo glava GIACCOMINI
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
822,63
987,16
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Termo glava GIACCOMINI
 
Kako bi koristili toplotnu energiju samo kada i gde je zaista potrebno, najjednostavniji i najpouzdaniji način je ugradnja GIACOMINI termostatskih ventila i termo glava.
 
Termo glava GIACCOMINI omogućava podešavanje temperature sa visokom preciznošću. Ovo omogućava dobijanje željenih temperatura u prostorijama.
 
Temperaturske varijacije u sobi izazivaju varijaciju tečnosti u senzoru termo glave. Ova varijacija se prenosi na unutrašnji mehanizam ventila i kao posledicu ima zatvaranje ili otvaranje ventila i time modulaciju vode koja ulazi u grejno telo.
 
Termo glava GIACCOMINI tehnički podaci
 
♦ Maksimalna radna temperatura: 110 °C
♦ Maksimalni radni pritisak: 1 MPa (10 bar)
♦ Maksimalni diferencijalni pritisak:
  • 1,4 bar (3/8”, 1/2”)
  • 0,7 bar (3/4”)
♦ Minimalna kalibracija termo glave: 8° C u poziciji *
♦ Maksimalna kalibrisana vrednost: 32° C
  
U savremenim sistemima radijatorskog grejanja, nije dovoljno da se interveniše isključivo na temperaturi napojne vode kako bi se pravilno rukovalo energijom jer temeratura može da varira mnogo u nekoliko prostorija iste zgrade. Razlog varijacije temperature su mnogostruki, od položaja prostorije, varijacije spoljašnje temperature, sunčevo zračenje, prisustvo ljudi ili dobici toplote od aparata i električne opreme. 

Slični proizvodi