Peći na pelet za etažno grejanje 12-25 kW sobne ECOSPAR

Peci na pelet sobne ECOSPAR 12-25kW Super cena Srbija

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
MINIMA 12 kW
ALBA 18 kW
AURIGA 25 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
162.099,00
194.518,80
172.840,50
207.408,60
184.363,20
221.235,84
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Peći na pelet za etažno grejanje 12-25 kW sobne ECOSPAR

Grejanje na pelet je ekonomičan, automatski, pojednostavljen i ugodan način centralnog grejanja. Cena samog grejanja kao i automatizovanost rada ekonomičnost potrošnje energenata čine ovaj način grejanja sve zastupljenijim.

Sa tim na umu peći na pelet kompanije Ecospar su izrađene da predstavljaju pouzdan, efikasan i udoban način da u zimskim mesecima zagrejete Vaše prostorije, uz minimum potrošnje, maksimalni koeficijent energeske i toplotne efikasnosti, kao i minimum rada oko samog kotla.

  Kod peći na pelet za etažno grejanje 12-25 kW ECOSPAR postoji mogućnost upravljanja mobilnih telefona preko Wi-Fi-ja (opciono). Na ovaj način moguće je upravljati temperaturama kotlovske vode i sobne temperature, jačinom rada same peći i vremenom paljenja i gašenja peći.

U SKLOPU ETAŽNE PEĆI NA PELET SU PUMPA, EKSPANZIONA POSUDA i UPRAVLJAČKA JEDINICA.

 Peć na pelet Ecospar je izrađena sa termo-otpornim staklom povećane veličine koje zračenjem odaje toplotu čime se postiže ugodan osećaj u prostoriji, kao i smanjuje potreba za grejanjem vazduha to jest smanjenje temperature same prostorije što obezbeđuje dodatnu uštedu. Na ovaj način odaju utisak kao kamin na pelet.

Izrađene su od kvalitetnog čeličnog lima debljine 5mm koji obezbeđuje dugotrajnost. Gorionici su izrađeni od livenog gvožđa što dodatno obezbeđuje njihovu dugotrajnost.

Peć na pelet Ecospar može raditi i sa peletom lošijeg kvaliteta. Kvalitet peleta prve, druge i treće kategorije se može podešavati na samoj peći, čime se dodatno štedi na gorivu i povećava ekonomičnost rada.

 Pregledan LCD displej kao i mogućnost upravljanja putem daljinskog upravljača omogućavaju potpunu i jednostavnu kontrolu. 

Peći na pelet Ecospar nemaju potrebu i nije obavezno za ispunjavanje garancije da imaju poseban dimnjak već se dim može sprovesti iz prostorije putem dimnih cevi a od bočnih vetrova obezbediti kapom. Takođe za priznavanje garancije nije neophodan ni trokraki mešni ventil za zaštitu hladnog kraja kotla.

Započinje rad pritiskom na samo jedno dugme, kao što rade najbolje peći na pelet u klasi. Peći na pelet MINIMA snaga od 12-25 kW idealne su za prostorije od 80-100 m², ALBA 120-150 m² i AURIGA do 180 m². namenjene su za dnevni boravak, dizajnirane sa vizirom i kroz veliko staklo na vratima olakšava širenje toplote i predstavlja izvor komfora u Vašem domu.

 MINIMA

 

 ALBA

 AURIGA

Slični proizvodi