Peci na pelet za etazno grejanje 12-25 kW sobne ECOSPAR

Peci na pelet za centralno grejanje ECOSPAR

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
MINIMA 12 kW
ALBA 18 kW
AURIGA 25 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
132.804,00
159.364,80
143.350,20
172.020,24
155.068,20
186.081,84
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Etažna peć na pelet za centralno grejanje ECOSPAR 12 - 25 kW

Grejanje na pelet je ekonomičan, automatski, pojednostavljen i ugodan način centralnog grejanja. Peci na pelet cena samog grejanja kao i automatizovanost rada ekonomičnost potrošnje energenata čine ovaj način grejanja sve zastupljenijim.

Sa tim na umu peci na pelet kompanije Ecospar su izrađene da predstavljaju pouzdan, efikasan i udoban način da u zimskim mesecima zagrejete Vaše prostorije, uz minimum potrošnje, maksimalni koef. energeske i toplotne efikasnosti, kao i minimum rada oko samog kotla.

  Kod peci na pelet za etazno grejanje 12-25 kW ECOSPAR postoji mogućnost upravljanja mobilnih telefona preko Wi-Fi-ja (opciono).Na ovaj način moguće je upravljati temperaturama kotlovske vode i sobne temperature, jačinom rada same peći i vremenom paljenja i gašenja peći.

U SKLOPU ETAŽNE PEĆI SU PUMPA, EKSPANZIONA POSUDA i UPRAVLJAČKA JEDINICA.

 Pec na pelet Ecospar je izrađena sa termo-otpornim staklom povećane veličine koje zračenjem odaje toplotu čime se postiže ugodan osećaj u prostoriji, kao i smanjuje potreba za grejanjem vazduha to jest smanjenje temperature same prostorije što obezbeđuje dodatnu uštedu. Na ovaj način odaju utisak kao kamin na pelet. Izrađene su od kvalitetnog čeličnog lima debljine 5mm koji obezbeđuje dugotrajnost. Gorionici su izrađeni od livenog gvožđa što dodatno obezbeđuje njihovu dugotrajnost.

Pec na pelet Ecospar može raditi i sa peletom lošijeg kvaliteta. Kvalitet peleta prve, druge i treće kategorije se može podešavati na samoj peći, čime se dodatno štedi na gorivu i povećava ekonomičnost rada.

 Pregledan LCD displej kao i mogućnost upravljanja putem daljinskog upravljača omogućavaju potpunu i jednostavnu 

Peci na pelet Ecospar nemaju potrebu i nije obavezno za ispunjavanje garancije da imaju poseban dimnjak već se dim može sprovesti iz prostorije putem dimnih cevi a od bočnih vetrova obezbediti kapom. Takođe za priznavanje garancije nije neophodan ni trokraki mešni ventil za zaštitu hladnog kraja kotla.

Započinje rad pritiskom na samo jedno dugme, kao što rade najbolje peći na pelet u klasi. Ove peći snaga od 12-25 kW, idealne su za prostorije od MINIMA 80-100 m², ALBA120-150 m² i AURIGA do 180 m², namenjena za dnevni boravak, dizajnirana je sa vizirom i kroz veliko staklo na vratima, olakšava širenje toplote i predstavlja izvor komfora u vašem domu.

 MINIMA

 

 ALBA

 AURIGA

Slični proizvodi