Peci na pelet sobne 8-10 kW kompakt GEMINI ECOSPAR

Pec na pelet 8-10 kW kompakt GEMINI ECOSPAR Super cena

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
GEMINI 8 kW
GEMINI 10 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
126.163,80
151.396,56
141.397,20
169.676,64
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Peć na pelet sobna GEMINI 8 i 10 kW ECOSPAR
  
Peći na pelet predstavljaju ekonomičan, jednostavan, automatski i sve više zastupljen način centralnog grejanja. Cene samog grejanja kao i ekonomičnost potrošnje energenata čine ovaj način grejanja sve zastupljenijim.
 
Sa tim na umu peci na pelet fabrike Ecospar su osmišljeni da predstavljaju pouzdan, efikasan i udoban način da u zimskim mesecima zagrejete Vaše prostorije, uz minimum potrošnje, maksimalni koeficijent energetske i toplotne efikasnosti, kao i minimum rada oko samog kotla.

 

Mogućnost upravljanja iz udobnosti fotelje putem daljinskog upravljača čini grejanje na pelet udobnim i jednostavnim.
 
Peć na pelet Ecospar je izrađen od čeličnog lima debljine 5mm.
 
Peć na pelet Ecospar omogućava i rad sa peletom lošijeg kvaliteta - rad sa peletom prve, druge i treće kategorije je moguće podesiti a to omogućava maksimalno iskorišćenje peleta.
 
Peći na pelet Ecospar ne zahtevaju poseban dimnjak već se dim može sprovesti iz prostorije putem dimnih cevi i obezbediti otvor od bočnih vetrova.
 
Modernog dizajna i prijatne spoljašnosti i povećanog stakla na vratima peći, kao i značajnog odavanja toplote u prostor, putem zračenja pruža izgled kao kamini na pelet.
 
Jedan od najmlađih članova porodice Ecospar, ima snagu od 8 kW koju distribuira na najracionalniji način i zagreva prostor 60-80 m². Kao i svi naši proizvodi gori uz bezbojni dim, pravi minimalni otpad i poseduje sve sertifikate EU koji garantuju da pored ugodnog osećaja u hladnim danima, brine i o vašem zdravlju. Bez zagađivanja najvrednijeg što imamo - VAZDUHA.

DIMENZIJE GEMINI 8 kW

DIMENZIJE GEMINI 10 kW

Peć na pelet Ecospar je potpuno zatvorena i obezbeđuje efikasan i konzistentan razvoj toplote. Zbog sve boljih tehnologija i procesa proizvodnje, ekološki prihvatljivi kotlovi postižu efikasnost od preko 90 procenata.
 
Peć je kontrolisana preko kontrolnog panela. Gorivo, koje korisnik sipa u spreminik za pelete dovodi se u komoru za sagorevanje preko vijčanog transportera.
 
Elektricnim paljenjem putem upaljača pelet gori i toplota se prenosi putem vazduha. Ugrađeni ventilator dodatno kontroliše protok vazduha stvorenog tokom sagorevanja kroz rešetku. Izduvni gasovi proizvedeni tokom sagorijevanja uklanjaju se kroz dimnjaču.

 

Slični proizvodi