Peć na pelet sobna PELLET MBS

Pec na pelet 6-10 kW MBS PELET Super cena Srbija

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Peć MBS pelet 6kW
Peć MBS pelet 8.5kW
Peć MBS pelet 10kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
93.327,00
111.992,40
100.328,00
120.393,60
106.159,00
127.390,80
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

PEĆ NA PELET SOBNA MBS PELLET
  
Grejanje putem peći na pelet je ekonomičan, automatski, pojednostavljen i ugodan način centralnog grejanja. Cena samog grejanja, automatizovanost rada kao i ekonomičnost potrošnje energenata čine ovaj način grejanja sve zastupljenijim.
 
Sa tim na umu peći na pelet kompanije Milan Blagojević Smederevo su izrađene da predstavljaju pouzdan, efikasan i udoban način da u zimskim mesecima zagrejete Vaše prostorije, uz minimum potrošnje, maksimalni koeficijent energeske i toplotne efikasnosti, kao i minimum rada oko same peći.
 
Peći na pelet MBS PELLET sobne su različitih snaga, istog spoljašnjeg izgleda, modernog dizajna i visoke tehnologije. Odlikuju se visokim kvalitetom, mogućnošću programiranja i automatskim radom. Peći na pelet pružaju visok stepen sigurnosti, samim tim što kao gorivo koriste pelet, koji je obnovljiv izvor energije.
 
Kod peci na pelet Milan Blagojević Smederevo postoji mogućnost upravljanja preko mobilnih telefona preko Wi-Fi-ja (opciono).Na ovaj način moguće je upravljati temperaturama sobne temperature, jačinom rada same peći i vremenom paljenja i gašenja peći.
 
Pre nego što stignete kući možete zadati željenu temperature i jednostavno ući u savršeno zagrejan prostor. Podesite način rada i temperature za maksimalnu udobnost Vašeg stambenog prostora.
 
Peći na pelet sobne MBS karakteristike:
 
programiranje rada do sedam dana unapred
automatsko paljenje
daljinsko upravljanje
 
Dimenzije peći su 980x560x490mm. Izrađuju se peći snaga 6kW, 8.5kW i 10 kW. Ukupna snaga električnog dela je 500W, a težina peći je 108kg. Priključak dimnjače je 80mm, a stepen iskorišćenja 88.02%.
 
Peć na pelet sobna MBS je potpuno zatvorena i obezbeđuje efikasan i konzistan razvoj toplote. Zbog sve boljih tehnologija i procesa proizvodnje, ekološki prihvatljive peći na pelet postižu efikasnost od preko 90 procenata. Peć je kontrolisana preko kontrolnog panela. Gorivo, koje korisnik sipa u spremink za pelete dovodi se u komoru za sagorevanje preko vijčanog transportera.
 
Automatska peć na pelet kontrolisana je preko kontrolnog panela ili putem daljinskog upravljača. Gorivo, koje korisnik sipa u spremink za pelete dovodi se u komoru za sagorevanje preko vijčanog transportera.
 
Električnim paljenjem putem upaljača, pelet gori i toplota se prenosi putem vazduha. Ugrađeni ventilator dodatno kontroliše protok vazduha stvorenog tokom sagorevanja kroz rešetku. Izduvni gasovi proizvedeni tokom sagorijevanja uklanjaju se kroz dimnjaču.

Slični proizvodi