Peći na pelet sobne 6-10 kW ECOSPAR

Peci na pelet sobne 6-10 kW ECOSPAR Srbija Super cene

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
SOLARA 6 kW
TUKANA 8 kW
KARINA 10 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
102.923,10
123.507,72
115.617,60
138.741,12
128.507,40
154.208,88
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Peći na pelet sobne 6 - 10 kW ECOSPAR
  
Peći na pelet predstavljaju ekonomičan, jednostavan, automatski i sve više zastupljen način centralnog grejanja. Cena samog grejanja na pelet kao i ekonomičnost potrošnje energenata čine ovaj način grejanja sve popularnijim.

Sa tim na umu peci na pelet fabrike Ecospar su osmišljeni da predstavljaju pouzdan, efikasan i udoban način da u zimskim mesecima zagrejete Vaše prostorije, uz minimum potrošnje, maksimalni koeficijentom energetske i toplotne efikasnosti, kao i minimum rada oko samog kotla.

Pec na pelet Ecospar je izrađen od čeličnog lima debljine 5mm.

 
Pec na pelet Ecospar omogućava i rad sa peletom lošijeg kvaliteta - rad sa peletom prve, druge i treće kategorije je moguće podesiti a to omogućava maksimalno iskorišćenje peleta.
 
Peci na pelet Ecospar ne zahtevaju poseban dimnjak već se dim može sprovesti iz prostorije putem dimnih cevi i obezbediti otvor od bočnih vetrova.

 

Gospodari toplotom, podiže raspoloženje u vašem domu svojom moćnom snagom od 10 kW. Idealna za zagrevanje prostora od 80-100 m² ova peć na pelet, visoka samo 105 cm, neupadljivo se uklapa u vaš enterijer.

SOLARA

 

 

    

TUKANA

KARINA

 

 

Peć na pelet Ecospar je potpuno zatvorena i obezbeđuje efikasniji i konzistentniji razvoj toplote. Zbog sve boljih tehnologija i procesa proizvodnje, ekološki prihvatljivi kotlovi postižu efikasnost od preko 90 procenata. Peć je kontrolisana preko kontrolnog panela. Gorivo, koje korisnik sipa u spremink za pelete dovodi se u komoru za sagorevanje preko vijčanog transportera.
 
Automatska peć na pelet kontrolisana je preko kontrolnog panela ili putem daljinskog upravljača. Gorivo, koje korisnik sipa u spremink za pelete dovodi se u komoru za sagorevanje preko vijčanog transportera.
 
Elektricnim paljenjem putem upaljača , pelet gori i toplota se prenosi putem vazduha kao što je prikazano na ilustraciji. Ugrađeni ventilator dodatno kontroliše protok vazduha stvorenog tokom sagorevanja kroz rešetku. Izduvni gasovi proizvedeni tokom sagorijevanja uklanjaju se kroz dimnjaču.

Slični proizvodi