Ormar za kupatilo Fit konzolni 70x40 cm i lavabo Slim 35-352

Ormar za kupatilo Fit konzolni 70x40 cm i lavabo Slim 35-352

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Ormar za kupatilo FIT donji deo konzolni 70x40 cm i lavabo SLIM PORUČUJE SE
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

 
Ukoliko Vam treba malo više prostora u kupatilu ormar za kupatilo Fit je pravi izbor za Vas. Sa dimenzijama 50x40cm donosi veliku uštedu prostora, a svojim minimalističkim dizajnom donosi eleganciju u Vaše kupatilo.
 
Okov na ormaru za kupatilo Fit je Nemačke proizvodnje, ručica je od inoksa, klizači fioke su skriveni.
 
Nikker kupatilski nameštaj
 
Nikker je domaći proizvođač kupatilskog nameštaja od medijapana i univera, koji se već 10 godina nalazi na tržištu Srbije i država regiona. Najsavremenijom tehnologijom i kvalitetnim materijalima uz moderan dizajn Nikker nameštaj donosi funkcionalnost i kvalitet u Vaše kupatilo.
 
U našoj ponudi kupatilskog nameštaja su ormari za kupatila, ogledala za kupatila kao i vertikale za kupatilo sa ili bez korpe za veš.
 
Nikker kupatilski nameštaj ispunjava tehničke uslove kvaliteta za izradu i isporuku SRPS D.E2 105/1.
 
Odabir kupatilskog nameštaja
 
Najčešća dilema naših kupaca je kako da u kupatilo malih dimenzija smeste sve potrebne elemente, a da sačuvaju njegovu estetiku i organizovanost?
 
Pre nego što započnete odabir kupatilskih elemenata, važno je da znate tačne krajnje dimenzije (posle postavljanja pločica) prostora kojim raspolažete, jer je u malim kupatilima važan svaki centimetar.
 
Takođe, okviran odabir lavaboa je usko vezan za česmu i instalacije, pa ukoliko kupatilo renovirate i preuređujete u potpunosti ili gradite novo, ne zaboravite da je još u fazi rasporeda instalacija neophodno da znate koju vrstu lavaboa želite da ugradite.
 
Ukoliko menjate samo lavabo, treba da utvrdite njegovu prilagođenost česmi i instalacijama koje već imate ili je potrebno kupiti i novu bateriju.

Slični proizvodi