Ormar za kupatilo 120 cm i lavabo Slim 35-207

Ormar za kupatilo donji deo 120cm i lavabo SLIM

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Ormar za kupatilo donji deo 120cm i lavabo SLIM PORUČUJE SE
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
42.117,08
50.540,49
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Ormar za kupatilo 120 cm i lavabo Slim
 
Ormare za kupatilo iz serije Slim karakterišu ravne linije, bela boja i ultra tanki model lavaboa. Ručice na ovom modelu su hromirane, a vrata imaju sistem SoftClosing.
 
Nikker kupatilski nameštaj
 
Nikker je domaći proizvođač kupatilskog nameštaja od medijapana i univera, koji se već 10 godina nalazi na tržištu Srbije i država regiona. Najsavremenijom tehnologijom i kvalitetnim materijalima uz moderan dizajn Nikker nameštaj donosi funkcionalnost i kvalitet u Vaše kupatilo.
 
Svi proizvodi ispunjavaju tehničke uslove kvaliteta za izradu i isporuku SRPS D.E2 105/1.
 
Uređenje kupatila 
 
Najčešća dilema naših kupaca je kako da u kupatilo malih dimenzija smeste sve potrebne elemente, a da sačuvaju njegovu estetiku i organizovanost?
 
Pre nego što započnete odabir kupatilskih elemenata, važno je da znate tačne krajnje dimenzije (posle postavljanja pločica) prostora kojim raspolažete, jer je u malim kupatilima važan svaki centimetar.
 
Takođe, okviran odabir lavaboa je usko vezan za česmu i instalacije, pa ukoliko kupatilo renovirate i preuređujete u potpunosti ili gradite novo, ne zaboravite da je još u fazi rasporeda instalacija neophodno da znate koju vrstu lavaboa želite da ugradite.
 
Ukoliko menjate samo lavabo, treba da utvrdite njegovu prilagođenost česmi i instalacijama koje već imate ili je potrebno kupiti i novu bateriju.

Slični proizvodi