Lavabo Minotti Jika 60 cm 07910

LAVABO MINOTTI JIKA 60 cm 07910

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
LAVABO MINOTTI JIKA 60 cm PORUČUJE SE
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
4.048,63
4.858,35
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Lavabo Minotti Jika 60 cm 
 
Lavabo renomiranog proizvođača Minotti. Površina lavaboa je glatka i postojana na molekularnom nivou, pa se bakterije i ostali patogeni elementi na njoj ne nakupljaju. Tip ugradnje lavaboa je zidni.
 
Lavabo JIKA modernog dizajna lak je za ugradnju i održavanje, jednostavno najbolji spoj cene i kvaliteta.
 
Minotti
 
Minotti sanitarije su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa.
 
Odabir lavaboa
 
Najčešća dilema naših kupaca je kako da u kupatilo malih dimenzija smeste sve potrebne elemente, a da sačuvaju njegovu estetiku i organizovanost?
 
Pre nego što započnete odabir kupatilskih elemenata, važno je da znate tačne krajnje dimenzije (posle postavljanja pločica) prostora kojim raspolažete, jer je u malim kupatilima važan svaki centimetar.
 
Takođe, okviran odabir lavaboa je usko vezan za česmu i instalacije, pa ukoliko kupatilo renovirate i preuređujete u potpunosti ili gradite novo, ne zaboravite da je još u fazi rasporeda instalacija neophodno da znate koju vrstu lavaboa želite da ugradite.
 
Ukoliko menjate samo lavabo, treba da utvrdite njegovu prilagođenost česmi i instalacijama koje već imate ili je potrebno kupiti i novu bateriju.

Slični proizvodi