Kotlao na gas i tečno gorivo EKO-CK P CENTROMETAL čelicni

Kotao celicni EKO-CK P  CENTROMETAL

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
EKO-CK P 14 kW
EKO-CK P 20 kW
EKO-CK P 25 kW
EKO-CK P 30 kW
EKO-CK P 35 kW
EKO-CK P 40 kW
EKO-CK P 50 kW
EKO-CK P 60 kW
EKO-CK P 70 kW
EKO-CK P 90 kW
EKO-CK P 110 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Kotao čelični EKO-CK P Centrometal
 
Kotlovi EKO-CK Centrometal nazivnog toplotnog učinka od 14 do 110 kW predviđeni su za loženje čvrstim gorivom, uljem ili gasom. Namenjeni su grejanju od najmanjih pa do velikih objekata bilo kao osnovni izvor toplote ili što je danas sve češći slučaj kao alternativni izvor.
Mogućnost jednostavne ugradnje gorionika i kotlovske regulacije u kotao Centrometal predstavlja posebnu vrednost ovih kotlova. Izrađeni s u skladu s Evropskom normom EN 303-5.
 
CENE SE DOBIJAJU NA UPIT. 
 
Karakteristike kotlova na gas i tečno gorivo EKO-CK 
 
♦ Toplovodni kotao za centralno grejanje predviđen za loženje s više vrsta goriva (čvrsto, tečno (ulje) ili gasovito), nazivnog toplotnog kapaciteta od 20 do110 kW.
♦ Odgovarajuće dimenzionirano ložište, vođenje produkata sagorvanja u tri prolaza i dodatno orebrene površine za izmenu toplote osiguravaju visoki stepen iskorištenja kotla, što ga čini “štedljivim”.
 Ekološki je prihvatljiv, za šta poseduje sertifikate prema zahtevnim ekološkim propisima austrijske pokrajine Štajerske (Fan lG).
♦ Velika vrata i ložište kotla omogućuj loženje krupnim čvrstim gorivom te jednostavno čišćenje i održavanje.
♦ Montaža oplate je jednostavna, brza i bez vijaka.
♦ Osnovna kotlovska regulacija plamenika dodatno se isporučuje, a postavlja se na fabrički pripremljeno mesto na gornjem poklopcu oplate kotla.
♦ Kotao Centrometal je ispitan i sertifikovan po evropskoj normi EN 303-5 i EN 304 na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i proizveden u skladu s normom ISO 9001/2000.
 
CENE SE DOBIJAJU NA UPIT.

 

Slični proizvodi