Kotao na pelet Kovan

Kotao na pelet Kovan

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
KOVAN EASYLINE 18KW
KOVAN EASYLINE 33KW
KOVAN EKOLINE 10,5KW
KOVAN EKOLINE 20KW
KOVAN EKOLINE 35KW
KOVAN EKOLINE 50KW
KOVAN EKOLINE 75KW
KOVAN EKOLINE 100KW
KOVAN EKOLINE 150KW
KOVAN EKOLINE 200KW
KOVAN EKOLINE 300KW
KOVAN EKOLINE 500KW
KOVAN EKOLINE 600KW
KOVAN ANDROID APLIKACIJA
KOVAN KONTROLER GSM
KOVAN NASTAVAK ZA SILOS DO 20KW
KOVAN NASTAVAK ZA SILOS DO 35KW
KOVAN NASTAVAK ZA SILOS DO 50KW
KOVAN POSUDA ZA ODSTRANJIVANJE PELETA BEZ MOTORA
KOVAN SENZOR SPOLJNE TEMPERATURE
KOVAN TELEFONSKI MODEM
KOVAN TERMOSTAT BEZICNI
KOVAN TERMOSTAT ZICNI
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

 

 

Kotao na pelet Kovan

EKOLINE kotlove na pelet karakterišu četiri komore za sagorevanje sa istim brojem prolaza dimnih gasova, čija se brzina dimnih gasova elektronski reguliše i time dobija optimalan prenos toplote sa dimnih gasova na vodu centralnog grejanja.

Mogućnost upravljanja putem mobilnih aplikacija kao i termostat proizvodnje Kovan sa kojim je moguće voditi rad kotlova na pelet i prema spoljašnjim uslovima to jest temperaturi. Putem mobilnih aplikacija moguće je preko telefona u svakom trenutku znati i podešavati parametre kotla.

U okviru kotla je integrisan spremnik za pelet koji je hermetički izolovan od uticaja atmosferskih uslova obezbeđujući održavanje peleta suvim, a postoji i automatsko odvođenje pepela se vrši putem dodatnog puža

Kovan kotlovi se odlikuju visokim stepenom kvaliteta izrade, visokom tehnološkom usavršćenošću proizvoda i jednom od najvećih stepena iskorišćenja sagorevanja od 96,4% u celoj industriji kotlova na pelet. Ovakvo iskorišćene je obezbeđeno putem dodatne komore i efekta povratnog plamena koji predstavlja vraćanje ne sagorelih produkata sagorevanje nazad u gorionik na dodatno sagorevanje. Ovakav sistem sagorevanja je moguć jedino uz precizno kompjutersko kontrolisanje količine ulaznog i izlaznog vazduha.

Putem pametnog izbora mesta priključka na kotlu za povrat vode na mestu sa najmanjom temperaturom izbegava se pojava hladnog kraja kotla što omogućava dodatnu zaštitu i trajnost kolta što se ogleda u garantnom roku od 10 god. za liniju proizvoda ECOLINE i 7 god. garancije za liniju EASYLINE

 CENE SE DOBIJAJU NA UPIT.

Slični proizvodi