Kotao na pelet 12-25 kW ECOSPAR NOVA GENERACIJA

Kotao na pelet 12kW Cosmo Ecospar Srbija

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
VENUS 12 kW
ASTRA 18 kW
COSMO 25 kW
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
242.562,60
291.075,12
254.671,20
305.605,44
266.779,80
320.135,76
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Kotlovi na pelet etažni podrumski 12 - 25 kW ECOSPAR
 
Grejanje putem kotla na pelet je jednostavan jeftin i automatizovani način centralnog grejanja koji sje sve više zastupljeniji.
 
Kotlovi na pelet su sve popularniji jer je cena samog grejanja niska. Visoka cena drugih energenata i ekonomičnost potrošnje pri grejanju na pelet čine ovaj način grejanja sve zastupljenijim.
 
Sa tim na umu kotlovi na pelet fabrike Ecospar su osmišljeni da predstavljaju pouzdan, efikasan i udoban način da u zimskim mesecima zagrejete Vaše prostorije, uz minimum potrošnje, maksimalni koeficijent energeske i toplotne efikasnosti, kao i minimum rada oko samog kotla.
 
Kotao na pelet Ecospar se odlikuje kvalitetnom izradom i kvalitetnim komponentama koje se ugrađuju u njega. Kotao je izrađen od kotlovskog lima debljine 5mm, izolovan presovanom kamenom vunom debljine 5cm i opremljen atomatikom za siguran rad kotla.
 
Kotao na pelet Ecospar putem jednostavnog podešavanja omogućava rad sa peletom lošijeg kvaliteta, koji je česta pojava na našem tržištu. Rad sa peletom prve, druge i treće kategorije je moguće podesiti i pri tome maksimalno obezbediti maksimalno iskorišćenje peleta.
 
Putem LCD displeja na jednostavan i pregledan način se može upravljati kotlom, podešavati temperatura vode u kotlu, jačina rada i kvalitet peleta.
 
Kotlovi na pelet Ecospar ne zahtevaju poseban dimnjak već se dim može sprovesti iz prostorije putem dimnih cevi i obezbediti otvor od bočnih vetrova
 
U SKLOPU ETAŽNOG KOTLA SU PUMPA, EKSPANZIONA POSUDA i UPRAVLJAČKA JEDINICA.
 
Započinje da radi pritiskom na samo jedno dugme, kao što priliči najboljim kotlovima na pelet. Kotao na pelet VENUS snage od 12 kW idealni su za zagrevanje prostora 80-100 m² ASTRA 120-150 m² i COSMO do 180 m² .
 
Na raspolaganju je varijanta diskretna za vaš dom - iako će biti daleko od očiju u podrumskim prostorijama, osećaćete njegovo prisustvo, predstavljeno kroz ugodnu toplinu u vašem domu.

Slični proizvodi