Kondenzacioni gasni kotao BLUEHELIX HiTech RRT

Kondenzacioni gasni kotao Bluehelix HiTech RRT

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Kondenzacioni gasni kotao Bluehelix HiTech RRT 24 C
Kondenzacioni gasni kotao Bluehelix HiTech RRT 28 C
Kondenzacioni gasni kotao Bluehelix HiTech RRT 34 C
Kondenzacioni gasni kotao Bluehelix HiTech RRT 28 H
Kondenzacioni gasni kotao Bluehelix HiTech RRT 34 H
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
144.078,00
172.893,60
155.052,00
186.062,40
164.256,00
197.107,20
152.043,00
182.451,62
161.247,00
193.496,40
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Kondenzacioni gasni kotao BLUEHELIX HiTech RRT
 
Sa kondenzacionim gasnim kotlom smo dobili tip kotla koji je mnogo efikasniji od konvencionalnog. Dodatna efikasnost postiže se izvlačenjem vise energija iz dimnih gasova u poređenju sa konvencionalnim kotlom i korišćenjem ove toplotne energije za prethodno zagrevanje povratne vode koja teče u kotlu.
 
Bluehelix HiTech RRT je zidni gasni kondenzioni kotao sa trenutnom proizvodnjom sanitarne tople vode. Tehnički je bespekorno prilagođen Vašim potrebama. Novi korisnički interfejs sa tehnologijom „capsense“, bez mehaničkih tastera i opremljen grafičkim ekranom od 2,8 ’’ omogućava lako rukovanje proizvodom.
 
Zahvaljujući energetskoj efikasnosti grejanja prostora ηs 94% među najvišima u kategoriji (klasa A ErP, skala od G do A ++) i Connect daljinskom upravljaču koji je sposoban za očitavanje spoljne temperature direktno sa interneta gasni kondenzacioni kotao Bluehelix HiTech RRT dostiže klasu energetske efikasnosti A+ (skala od G do A +++).
 
Lako se prilagođava uslovima opterećenja zahvaljujući širokom modulirajućem opsegu koji može biti do 1:10 (1:10 mod. 34 C, 1: 9 mod. 28 C, 1: 7 mod 24 C).
 
Visokopropusni primarni izmenjivač toplote garantuje maksimalnu efikasnost i dugotrajnu pouzdanost, a može i da zameni stare generatore u posebno zaprljanim instalacijama.
 
Bluehelix HiTech RRT gasni kotao prednosti
 
♦ Vrhunski dizajn BLUEHELIKS HITECH RRT -a omogućio je postizanje značajnih vrednosti u pogledu tišine i akustične udobnosti, pa je stoga teško razlikovati pozadinske šumove u kući od šumova koju proizvodi kotao tokom normalnog rada.
 MC2: Multi Combustion Control - Kontrola Višestrukog Sagorevanja. Novi sistem sagorevanja sa industrijski izvedenom patentiranom tehnologijom prilagođenom gasu za bolju prilagodljivost različitim uslovima gasne mreže (npr. promene ili padovi pritiska)
 Bežični daljinski upravljač za upravljanje udobnošću u
kući kao i sa svog pametnog telefona.
 Povezivanje sa kućnom internet mrežom za pristup internetu
preko isporučenog RF/>WiFi prijemnika
 CONNECT APP (aplikacija) dostupna za uključivanje i
isključivanje kotla i upravljanje kućnim komforom za grejanje/toplu
vodu putem daljinskog upravljača sa pametnog telefona (iOS i
Android)
 M.G.R: (Methane LPG Ready) Metan, TNG spreman, uz jednostavno podešavanje kondenzacioni gasni kotao može raditi na metanu ili TNG -u bez upotrebe dodatnih kompleta za konverziju
 Ekskluzivni sistem izmenjivač-gorionik sa samohlađenim vratima pojednostavljuje održavanje i smanjuje troškove zahvaljujući manjem broju potrošnih delova
 Trenutna proizvodnja potrošne tople vode sa namenskim izmenjivačem STV -a (samo za verziju C)
 Hidraulični priključci pokriveni kućištem kotla
 Veliki višenamenski grafički ekran sa pozadinskim osvetljenjem za jednostavno i pravilno postavljanje parametara
 Lako se prilagođava uslovima opterećenja zahvaljujući širokom modulirajućem opsegu koji može doseći 1:10 (1:10 mod. 34 C, 1: 9 mod. 28 C, 1: 7 mod 24 C).
 Posebno pogodan za rad sa dimnjacima koji zahtevaju cevi za „teške uslove“ zahvaljujući odobrenju za rad sa dimnim otvorima prečnika 50 mm
 F.P.S: Sistem zaštite od dimnih gasova. Standardni povratni ventil za dimne gasove nudi jednostavno povezivanje na zajedničke dimovodne sisteme pod pritiskom (npr. u restrukturiranju), u skladu sa propisom UNI 7129
 Dizajniran da pojednostavi i olakša uobičajene korake održavanja i čišćenja
 Funkcija za kombinovanje sa solarnim sistemom: Podešavanje za proizvodnju potrošne tople vode u kombinaciji sa sistemima solarnih panela
 ECO funkcija u režimu tople vode za veće uštede kada se topla voda zaista ne koristi (samo za verziju C)

♦ Digitalna kontrola plamena sa tri pokušaja paljenja ako se rad blokira zbog neuspešne detekcije plamena (samo u režimu rada na prirodni gas).

Slični proizvodi