Kondenzacioni gasni kotao Bluehelix ALPHA FERROLI

Kondenzacioni gasni kotao  BLUEHELIX ALPHA FERROLI

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Kondenzacioni gasni kotao BLUEHELIX ALPHA 24C
Kondenzacioni gasni kotao BLUEHELIX ALPHA 28C
Kondenzacioni gasni kotao BLUEHELIX ALPHA 34C
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
85.550,00
102.660,00
91.450,00
109.740,00
100.300,00
120.360,00
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Kondenzacioni gasni kotao BLUEHELIX 
 
Nova generacija kondenzacionih gasnih kotlova je opremljena testiranim izmenjivačem od nerđajućeg čelika. Projektovan i izrađen u skladu sa novim ErP direktivama za ekološki i kompatibilan dizajn BLUEHELIX ALPHA je na vrhu svoje kategorije.
 
Novi bežični daljinski upravljač dostupan kao dodatak za upravljanje udobnosti u kući i sa pametnog telefona pomoću aplikacije za povezivanje (iOS i Android). Maksimizuje udobnost kuće modulacijom polazne temperature funkcijama Klimatske kompenzacije prostora (CCA) i Spoljne klimatske kompenzacije (CCE) pomoću spoljne temperature očitane direktno sa interneta (ili sa opcione spoljne sonde). 
 
BLUEHELIX gasni kotao prednosti
 
♦ Trenutna proizvodnja potrošne tople vode namenskimpločastim izmenjivačem potrošne tople vode
MC2: Multi Combustion Control, novi sistem sagorevanja sa visokom efikasnošću čak i na starim sistemima
♦ Kroz jednostavnu konfiguraciju kotao može da radi na prirodni gas, TNG i smešu propana i vazduha bez upotrebe dodatnih kompleta za konverziju
♦ Korisnički interfejs sa displejom i višenamenskim tasterima zaprilagođavanje i podešavanje parametara
♦ Standardni baj-pas
♦ Kondenzacioni gasni kotao sa primarnim izmenjivačem od nerđajućeg čelika sa jednim kolom bez spojeva i/ili zavarenih spojeva, održava visoku efikasnost čak i na starim sistemima.
♦ Predispozicija za solarne panele: pripremljen za proizvodnju potrošne tople vode u kombinaciji sa sistemima sa solarnimpanelima
♦ Intubacija u dimovode: posebno prikladno za rad u dimovodnim cevima koji zahtevaju „teške“ kanale zahvaljujući homologaciji za rad sa odvodima dimnih gasova prečnika 50 mm.
♦ Minimalne zagađujuće emisije(klasa 6 prema EN 15502-1)
♦ Rad sa kliznom temperaturom preko opcione spoljne sonde
♦ Cirkulaciona pumpa grejanja modulacijom niske potrošnje
♦ Rad sa kliznom temperaturom preko opcione spoljne sonde
♦ Korisnički interfejs sa displejom i višenamenskim tasterima zaprilagođavanje i podešavanje parametara
♦ Digitalna kontrola plamena sa tri pokušaja ponovnogpaljenja u slučaju blokade rada zbog neotkrivanja plamena(model na metan)
♦ Mesto instalacije:  takođe i na otvorenom na delimičnozaštićenom mestu do -5°C kao standard i do -15°C uz pomoć opcionog kompleta grejača protiv smrzavanja
♦ Uklonljivo kućište kondenzacionog gasnog kotla u tri dela za lakše održavanje ili inspekciju
♦ Sistem Zaštite od Dimnih gasova. Uz upotrebu opcionog pribora za dimne gasove (041106KX0 - Komplet ventila sa klapnom za odvod dimnih gasova) koji se može ugraditi izvan kotla, moguće je jednostavno povezivanje sa kolektivnim dimovodnim sistemima pod pritiskom (npr. u renoviranju), u skladu sa UNI 7129 standardom. 
 
NAPOMENA: komplet se ne može koristiti u ugradnim (uzidanim) instalacijama. 
 
Dizajn kondenzacionog gasnog kotla BLUEHELIX ALPHA je izveden kako bi se maksimalno povećale njegove funkcionalne prednosti i konstruktivna čvrstoća, kao i jednostavnost održavanja. Pristup svim glavnim komponentama iznutra je jednostavan, čime se umanjuje vreme potrebno za rutinsko održavanje.
 
Prosečna sezonska efikasnost grejanja prostora poboljšava se za + 4%.
Zahvaljujući maksimalnoj dostupnosti glavnih komponenti, kondenzacioni gasni kotao BLUEHELIX ALPHA omogućava održavanje sa maksimalnom preciznošću i brzinom.

U ECO načinu rada, proizvodnja potrošne tople vode odvija se prema tradicionalnim standardima što omogućava uštedu energije u periodima nekorišćenja. U načinu rada COMFORT zahvaljujući posebnom sistemu za održavanje temperature izmenjivača toplote, snabdevanje potrošnom toplom vodom postaje još brže i udobnije. Profili efikasnosti i opterećenja prema ErP direktivi su na vrhu kategorije: mod. 24 C / A - XL. 

Slični proizvodi