Inverteri FRONIUS Symo 3.0-3-M do 20.0-3-M WLAN LAN Web Server

Inverteri FRONIUS Symo 3.0-3-M do 20.0-3-M

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Inverteri FRONIUS Symo 3.0-3-M
Inverteri FRONIUS Symo 3.7-3-M
Inverteri FRONIUS Symo 4.5-3-M
Inverteri FRONIUS Symo 5.0-3-M
Inverteri FRONIUS Symo 6.0-3-M
Inverteri FRONIUS Symo 7.0-3-M
Inverteri FRONIUS Symo 8.2-3-M
Inverteri FRONIUS Symo 10.0-3-M
Inverteri FRONIUS Symo 12.5-3-M
Inverteri FRONIUS Symo 15.0-3-M
Inverteri FRONIUS Symo 17.5-3-M
Inverteri FRONIUS Symo 20.0-3-M
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

CENE SE DOBIJAJU NA UPIT. Kliknite OVDE da dođete do kontakta naših poslovnih jedinica.
 
Inverteri FRONIUS Symo sa snagama u rasponu od 3 kW do 20 kW bez transformatora su trofazni inverteri za svaku veličinu sistema.
 
Zahvaljujući SuperFlek dizajnu, Fronius Simo je savršen odgovor za nepravilno oblikovane ili različite orijentacije krova. VLAN ili Ethernet internet konekcija kao standard plus laka integracija komponenti nezavisnih proizvođača čine invertere Fronius Simo jednim od najkomunikativnijih pretvarača na tržištu.
 
Interfejs brojila omogućava dinamičko upravljanje unosom i jasnu vizualizaciju potrošnje.
 
TEHNOLOGIJA
 
Jedinstveni proces zamene Fronius PC ploče
 
Osnova jedinstvenog procesa zamene PC ploče je postavljena dok razvijamo Symo invertere, jer PC ploče mogu da se zamene samo ako je uređaj projektovan u skladu sa tim. Ovo omogućava Fronius servisnim partnerima da obezbede najbrži servis pretvarača na tržištu.
 
SnapINverter sistem za montažu
 
Posebnost u dizajnu Symo uređaja je to što je odeljak za povezivanje odvojen od odeljka za postavku snage. Instaliraju se odvojeno. Područje za povezivanje i svi njegovi kablovi se prvo postavljaju na zid. Odeljak za postavku snage se postavlja naknadno.
 
Inovativni sistem za montažu SnapINverter čini instalaciju i servis izuzetno lakim za korisnika. Inverteri se jednostavno postavljaju u zidni držač i zatim pričvršćuju. Za servisiranje nije potrebno skidati ceo pretvarač, samo odeljak za postavku stepena snage. Svi kablovi, podešavanja i konfiguracije ostaju na mestu.
 
Integrisani VLAN interfejs
 
Za Fronius je veoma važno jednostavno nadgledanje sistema. Sa Fronius Datamanager-om, inverter nudi VLAN interfejs u ​​samom pretvaraču. Inverter je povezan na internet bez dodatnih kablova i daje vam savršen pregled kako PV sistem funkcioniše.
 
Otvorena komunikacija podataka
 
Lako je povezati Fronius invertere sa komponentama nezavisnih dobavljača. Otvoreni Modbus TCP SunSpec standardni protokol pruža jednostavan način uspostavljanja veze za prenos podataka sa drugim sistemima. Protokol se koristi preko postojećeg Ethernet interfejsa, što garantuje pouzdanu komunikaciju.
 
Spreman za pametnu mrežu
 
Fronius inverteri su spremni za Smart Grid sutrašnjice. Inverteri su optimalno opremljeni da ispune tehničke zahteve mreža u budućnosti.
 
Niz pametnih funkcija poznatih kao Advanced Grid Features ugrađen je u uređaje. Ovo uključuje niz kontrolnih funkcija za optimalno napajanje reaktivne i efektivne snage.
 

Ove funkcije su dizajnirane da omoguće stabilan rad mreže čak i kada je gustina fotonaponskog sistema veoma velika i da spreče neželjene prekide u snabdevanju i povezane gubitke prinosa. 

Slični proizvodi