Baterija za umivaonik HYDRA STANDARD STH 15-029

baterija za umivaonik, baterija za umivaonik cena, baterija za lavabo, baterija za lavabo cena

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Baterija za umivaonik STH HYDRA STANDARD
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
2.380,63
2.856,75
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za umivaonik HYDRA STANDARD STH  NA STANJU
 
Serija Standard je polazna osnova u dizajnu slavina: ne postoji proizvođač koji nema seriju sličnu ovoj. Potpuno zaobljene ivice baterije za umivaonik koje predstavljaju neprevaziđenu klasiku - dizajn stvoren za sva vremena. Stilizovana elegancija i savrsena funkcionalnost. Svedene forme i vanvremenski dizajn sa prizvukom tradicije.
 
Baterije za umivaonik STH STANDARD karakterišu kvalitet u izradi, ekoloske norme, rafinirana estetika i pristupacna cena. Serija Standard je specifična po svojoj masivnosti zato što koristi mešačku glavu f40mm.
 
Hidra armature
U Hydra kupatilske i kuhinjske baterija se ugrađuju Sedal mešačke glave i Mateu brinoks veze. Baterije su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard.
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije za umivaonik.
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama. 

Slični proizvodi