Baterija za umivaonik HYDRA PREMIUM STH 15-064

baterija za umivaonik, baterija za umivaonik cena, baterija za lavabo, baterija za lavabo cena

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Baterija za umivaonik STH HYDRA PREMIUM
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
2.595,94
3.115,13
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za umivaonik HYDRA PREMIUM STH  NA STANJU
 
Baterije za umivaonik PREMIUM su karakteristične po svom oštrom profilu i širokim izborom stilova slavina, kojim obezbeđuje napredne performanse koje su važne za većinu potrošača koji cene važnost dizajna. Kada bliže zagledate detalje, napred nagnuta tela ističu interakciju i savršenstvo zaobljenih ivica. Harmonijomoblikaprefinjeneelegancije baterija za umivaonik Premium donosi udobnost i jasnoću kupatilu.
 
Prilikom kreiranja baterija za umivaonik Premium koriste se dve tehnologije: SoftMove® koja obezbeđuje ravnomerno i precizno rukovanje i ChromeSmart® za izuzetno sjajnu završnu obradu od hroma. Dizajn je minimalistički: harmonija oblika prefinjene elegancije.
 
 
Hydra armature
U Hydra kupatilske i kuhinjske baterija se ugrađuju Sedal mešačke glave i Mateu brinoks veze. Baterije su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard.
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije za umivaonik.
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve vise i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujuci izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije, opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od unutrašnjeg ličnog afiniteta, kupatilo moze biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.

    

Slični proizvodi