Baterija za umivaonik NEWARC THERMO STH 11-A-032

termostatska baterija, termostatska baterija za umivaonik, baterija za umivaonik termo, baterija za umivaonik cena

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Baterija za umivaonik NEWARC THERMO STH NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
12.476,71
14.972,06
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za umivaonik NEWARC THERMO STH
Termostatske baterije su kreirane da bi smanjile potrošnju tople vode i povećale energetsku efikasnost. Njihova prednost je što automatski mešaju toplu i hladnu vodu na zadatu temperaturu, i time osim uštede povećavaju sigurnost pri korišćenju, posebno kod dece.
Termostatske baterije za umivaonik su najčešći izbor hotela i ugostiteljskih objekata, ali su svakako odličan izbor i za domaćinstvo.
 
NewArc
NewArc je proizvođač kupatilskih i kuhinjskih baterija, čiji su modeli potpuno jedinstveni na našem tržištu po svom dizajnu i kvalitetu i namenjeni su ljudima kojima je veoma bitan odnos cene i kvaliteta kada grade ili renoviraju svoje kupatilo. Proizvodi ih renomirana kompanija iz Turske koja posluje već 35 godina.
Garancija na baterije za umivaonik je 60 meseci.
NAPOMENA: Zamolite svog instalatera da pre instalacije baterije za umivaonik ispere vodovodnu mrežu kako bi se izbegla mehanička oštećenja zbog nečistoća u cevima.
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnm linijama. 

Slični proizvodi