Baterija za umivaonik FOCUS HANSGROHE 31607000

Baterija za umivaonik FOCUS HANSGROHE

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Baterija za umivaonik FOCUS HANSGROHE NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
15.993,27
19.191,92
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za umivaonik FOCUS HANSGROHE
 
Serija baterija za umivaonik FOCUS kreirana je od strane vrhunskih dizajnera da zadovolji potrebe modernog korisnika. Kvalitet izrade i savršenstvo oblika donose idealno rešenje za savremena kupatila i kuhinje.
 
HANSGROHE baterije za umivaonik su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 5 godina na baterije.
 
Jednoručna slavina za lavabo Hansgrohe Focus ima keramičku glavu i mogućnost podešavanja maksimalne temperature. Ograničavač protoka vode je namešten na 5 litara u minuti.
 
Poseduje QuickClean aerator za jednostavno uklanjanje kamenca i poklopac za sifon 1¼”. Pogodna je za protočne bojlere.
 
Hansgrohe je jedan od vodećih proizvođača opreme za kupatila (slavine i tuševi), sa značajnim prisustvom u Evropi i SAD. Kompanija je osnovana 1901. godine u Nemačkoj, što je čini jednim od najstarijih proizvođača opreme za kupatila koji i danas postoji.
 
U našoj ponudi je nekoliko najpoznatijih linija baterija za kadu i tuš kabinu, sudoperu, umivaonik, uključujući modele u više dimenzija.

Slični proizvodi