Baterija za sudoperu za protočni bojler HYDRA STANDARD 15-034

baterija za sudoperu, baterija za protočni bojler, baterija za protočni bojler cena, baterija za sudoperu cena

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Baterija za sudoperu za protočni bojler STANDARD HYDRA
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
2.494,38
2.993,25
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za sudoperu za protočni bojler HYDRA STANDARD  NA STANJU
 
Serija Standard je polazna osnova u dizajnu baterija za sudoperu: ne postoji proizvođač koji nema seriju sličnu ovoj. Potpuno zaobljene ivice baterije za sudoperu koje predstavljaju neprevaziđenu klasiku - dizajn stvoren za sva vremena. Stilizovana elegancija i savrsena funkcionalnost. Svedene forme i vanvremenski dizajn sa prizvukom tradicije.
 
Baterije za sudoperu STANDARD karakterišu kvalitet u izradi, ekoloske norme, rafinirana estetika i pristupačna cena. Serija Standard je specifična po svojoj masivnosti zato što koristi mešačku glavu f40mm.
 
Hydra armature
 
U Hydra kupatilske i kuhinjske baterija se ugrađuju Sedal mešačke glave i Mateu brinoks veze. Baterije su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard.
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije za sudoperu.
NAPOMENA: Zamolite svog instalatera da pre instalacije baterije za sudoperu ispere vodovodnu mrežu kako bi se izbegla mehanička oštećenja zbog nečistoća u cevima.
 
Uređenje kuhinje
Kuhinji se posvećuje posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije opreme uređenje kuhinje postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kuhinja može biti uređena u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderna sa izrazito oštrim i ravnm linijama.

Slični proizvodi