Baterija za sudoperu NEWARC VISION STH model sa 2 cevi duži liveni izliv 11-014

baterija za sudoperu, baterija za sudoperu cena, baterije za sudoperu, slavina za sudoperu, baterija za sudoperu duži liveni izliv

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Baterija za sudoperu NEWARC VISION STH model sa 2 cevi duži liveni izliv NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
3.386,25
4.063,50
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za sudoperu NEWARC VISION STH model sa 2 cevi duži liveni izliv

Ne moramo mnogo pričati o ovom modelu. Postoji stotine varijacija na ovaj model, i sve liče jedna na drugu. Ovo je verovatno najprodavaniji model baterije ikada, i ne postoji proizvođač koji ga nema u ponudi. Razlike u dizajnu su male, ali razlike u kvalitetu su ogromne.
Serija VISION ima mešačku glavu od 40mm i obezbeđuje veliki protok vode. Zidovi baterije za sudoperu su pravljeni sa maksimalnim procentom mesinga koji se koristi u proizvodnji baterija.
 
NewArc
NewArc je proizvođač kupatilskih i kuhinjskih baterija, čiji su modeli potpuno jedinstveni na našem tržištu po svom dizajnu i kvalitetu i namenjeni su ljudima kojima je veoma bitan odnos cene i kvaliteta kada grade ili renoviraju svoje kupatilo. Proizvodi ih renomirana kompanija iz Turske koja posluje već 35 godina.
Garancija na baterije za sudoperu je 60 meseci.
NAPOMENA: Zamolite svog instalatera da pre instalacije baterije za sudoperu ispere vodovodnu mrežu kako bi se izbegla mehanička oštećenja zbog nečistoća u cevima.
Uređenje kuhinje
Kuhinji se posvećuje posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije opreme uređenje kuhinje postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kuhinja može biti uređena u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderna sa izrazito oštrim i ravnim linijama.

Slični proizvodi