Baterija za sudoperu NEWARC THERMO STH 11-A-033

baterija za sudoperu, baterija za sudoperu cena, termo baterije za sudoperu, termo slavina za sudoperu

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Baterija za sudoperu NEWARC THERMO STH NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
12.268,81
14.722,58
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za sudoperu NEWARC THERMO STH

Termostatske baterije za sudoperu su kreirane da bi smanjile potrošnju tople vode i povećale energetsku efikasnost. Njihova prednost je što automatski mešaju toplu i hladnu vodu na zadatu temperaturu, i time osim uštede povećavaju sigurnost pri korišćenju, posebno kod dece.
Termostatske baterije za sudoperu su najčešći izbor hotela i ugostiteljskih objekata, ali su svakako odličan izbor i za domaćinstvo.
 
NewArc
NewArc je proizvođač kupatilskih i kuhinjskih baterija, čiji su modeli potpuno jedinstveni na našem tržištu po svom dizajnu i kvalitetu i namenjeni su ljudima kojima je veoma bitan odnos cene i kvaliteta kada grade ili renoviraju svoje kupatilo ili kuhinju. Proizvodi ih renomirana kompanija iz Turske koja posluje već 35 godina.
Garancija na baterije za sudoperu je 60 meseci.
NAPOMENA: Zamolite svog instalatera da pre instalacije baterije za sudoperu ispere vodovodnu mrežu kako bi se izbegla mehanička oštećenja zbog nečistoća u cevima.
Uređenje kuhinje
Kuhinji se posvećuje posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije opreme uređenje kuhinje postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kuhinja može biti uređena u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderna sa izrazito oštrim i ravnm linijama.

Slični proizvodi