Baterija za sudoperu NEWARC AQUA STH model sa 2 cevi duži liveni izliv 11-048

baterija za sudoperu, baterija za sudoperu liveni izliv, baterija za sudoperu cena, slavina za sudoperu, baterija duži liveni izliv

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Baterija za sudoperu NEWARC AQUA STH model sa 2 cevi duži liveni izliv NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
5.457,55
6.549,06
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za sudoperu NEWARC AQUA STH model sa 2 cevi duži liveni izliv
Serija Aqua priprada premium klasi, zbog svog dizajna i kvaliteta.
Ako ste ljubitelj savršene preciznostioštrih ivica i visokog sjaja, modeli iz serija baterija za sudoperu AQUA će biti vaš savršen saveznik u uređivanju vašeg enterijera.
Zbog svoje jedinstvene teksture, sa ovih baterija se veoma lako uklanjaju tragovi kamenca, a hrom zaštita ostaje nepromenjena dugi niz godina.
 
NewArc
NewArc je proizvođač kupatilskih i kuhinjskih baterija, čiji su modeli potpuno jedinstveni na našem tržištu po svom dizajnu i kvalitetu i namenjeni su ljudima kojima je veoma bitan odnos cene i kvaliteta kada grade ili renoviraju svoje kupatilo. Proizvodi ih renomirana kompanija iz Turske koja posluje već 35 godina.
Garancija na baterije za sudoperu je 60 meseci.
Baterija dolazi u kompletu sa brinoks crevom i odmah je spremna za montažu.
NAPOMENA: Zamolite svog instalatera da pre instalacije baterije za sudoperu ispere vodovodnu mrežu kako bi se izbegla mehanička oštećenja zbog nečistoća u cevima.
 
Uređenje kuhinje

Kuhinji se posvećuje posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije opreme uređenje kuhinje postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kuhinja može biti uređena u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderna sa izrazito oštrim i ravnim linijama. 

Slični proizvodi