Baterija za sudoperu HYDRA PREMIUM still izliv model sa 2 cevi 15-069

baterija za sudoperu, baterija za sudoperu cena, baterije za sudoperu, slavina za sudoperu

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Baterija za sudoperu (model sa 2 cevi, still izliv) PREMIUM
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
3.241,88
3.890,25
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za sudoperu HYDRA PREMIUM still izliv model sa 2 cevi  NA STANJU
 
Baterije za sudoperu PREMIUM su karakteristične po svom oštrom profilu i širokim izborom stilova slavina, kojim obezbeđuje napredne performanse koje su važne za većinu potrošača koji cene važnost dizajna. Kada bliže zagledate detalje, napred nagnuta tela ističu interakciju i savršenstvo zaobljenih ivica. Harmonijom oblika prefinjene elegancije baterija za sudoperu Premium donosi udobnost i jasnoću kuhinji.
 
Prilikom kreiranja baterija za sudoperu Premium koriste se dve tehnologije: SoftMove® koja obezbeđuje ravnomerno i precizno rukovanje i ChromeSmart® za izuzetno sjajnu završnu obradu od hroma. Dizajn je minimalistički: harmonijaoblikaprefinjeneelegancije.
 
 
Hydra armature
 
U Hydra kupatilske i kuhinjske baterija se ugrađuju Sedal mešačke glave i Mateu brinoks veze. Baterije su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard.
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije za sudoperu.
NAPOMENA: Zamolite svog instalatera da pre instalacije baterije za sudoperu ispere vodovodnu mrežu kako bi se izbegla mehanička oštećenja zbog nečistoća u cevima.
 
Uređenje kuhinje
Kuhinji se posvećuje posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije opreme uređenje kuhinje postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kuhinja može biti uređena u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderna sa izrazito oštrim i ravnm linijama.

Slični proizvodi