Baterija za sudoperu HYDRA AVANGARD STH model sa 2 cevi 15-083

baterija za sudoperu, baterija za sudoperu cena, baterije za sudoperu, slavina za sudoperu

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Baterija za sudoperu (model sa 2 cevi) STH
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
6.849,38
8.219,25
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za sudoperu HYDRA AVANGARD STH model sa 2 cevi 15-083  NA STANJU
Baterija za sudoperu Avangard kreirana je od strane naših dizajnera da zadovolji potrebe modernog korisnika. U dizajnu je korišćena kombinacija ravnih i zaobljenih linija, a posebno se vodilo računa o visini baterija i uglu pod kojim teče voda kako bi se smanjilo prskanje.
Avangard je spoj dizajna i praktičnosti, što uz kvalitetne delove (mešačka glava Sedal, brinoks creva Mateu) predstavlja osnovnu prednost u odnosu na druge slične modele.
Avangard serija ima koristi od dve tehnologije: SoftMove® koja obezbeđuje ravnomerno i precizno rukovanje i ChromeSmart® za izuzetno sjajnu završnu obradu od hroma.
Novi model u sebi sadrži najnovija saznanja u tehnologiji izrade baterija za sudoperu upotpunjen kreativnošcu vrhunskih dizajnera.
Hydra armature
U Hydra kupatilske i kuhinjske baterija se ugrađuju Sedal mešačke glave i Mateu brinoks veze. Baterije su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard.
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije za sudoperu.
NAPOMENA: Zamolite svog instalatera da pre instalacije baterije za sudoperu ispere vodovodnu mrežu kako bi se izbegla mehanička oštećenja zbog nečistoća u cevima.
 
Uređenje kuhinje
Kuhinji se posvećuje posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije opreme uređenje kuhinje postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kuhinja može biti uređena u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderna sa izrazito oštrim i ravnm linijama.

Slični proizvodi