Baterija za sudoperu HYDRA BASIC STH kratki izliv model sa 2 cevi 15-013

baterija za sudoperu, baterija za sudoperu cena, baterije za sudoperu, slavina za sudoperu

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Baterija za sudoperu (model sa 2 cevi, kratki izliv) BASIC
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
1.820,00
2.184,00
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za sudoperu (model sa 2 cevi, kratki izliv) STH BASIC NA STANJU
Serija baterija za sudoperu Basic je polazna osnova u dizajnu slavina: ne postoji proizvođač koji nema seriju sličnu ovoj. Potpuno zaobljene ivice koje predstavljaju neprevaziđenu klasiku - dizajn stvoren za sva vremena. Model koji predstavlja oličenje savršenstva za sve potrebe i namene. Odjek klasicnog dizajna jednoručne slavine.
 
Hydra armature
 
U Hydra kupatilske i kuhinjske baterija se ugrađuju Sedal mešačke glave i Mateu brinoks veze. Baterije su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard.
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije za sudoperu.
NAPOMENA: Zamolite svog instalatera da pre instalacije baterije za sudoperu ispere vodovodnu mrežu kako bi se izbegla mehanička oštećenja zbog nečistoća u cevima.
 
Uređenje kuhinje
Kuhinji se posvećuje posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije opreme uređenje kuhinje postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kuhinja može biti uređena u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderna sa izrazito oštrim i ravnm linijama.

Slični proizvodi