Baterija za sudoperu HERZ ELITE 00111

Baterija za sudoperu HERZ ELITE  00111

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
BATERIJA ZA SUDOPERU HERZ ELITE NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
18.877,50
22.653,00
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za sudoperu HERZ ELITE 00111
 
Elite linija baterija za sudoperu savršeno se uklapa u moderan interijer, pa će slavina kao središnji element vaše kuhinje zasigurno privući mnogo pogleda.
 
Sinergija ravnih i zakrivljenih linija naglašava eleganciju jasno definisanih ravnih oblika i mekše okrugle kuhinjske linije.
 
Izbor ELITE baterije za sudoperu upotpunjuje celokupnu sliku vaše kuhinje. Jednostavan i ekonomičan izbor za vrhunske performanse.
 
HERZ BATERIJE ZA SUDOPERU
 
HERZ  baterije za sudoperu su namenjene novim i renoviranim objektima u Evropi u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Karakterišu ih kvalitet u izradi, ekoloske norme, rafinirana estetika i pristupačna cena.
 
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 6 godina na baterije za sudoperu.
 
Baterije za sudoperu kompanije HERZ su plod poslednjeg razvoja tehnologije i podležu evropskim standardima kojima se definišu metode primene i testiranja.     
 
HERZ proizvodi su prisutni u 75 zemalja širom sveta. Glavna tržišta su pored Slovenije Austrija, Nemačka i sve zemlje bivše Jugoslavije.  
 
U njihovom moderno opremljenom proizvodnom centru u Šmartnom pri Litiji poseduju savremena postrojenja za proizvodnju sanitarnih armatura, čiji je kvalitet sertifikovan po svim glavnim evropskim standardima.   
 
Briga za okolinu u kompaniji Herz predstavlja pažljivo korišćenje prirodnih izvora energije, ekološki prihvatljivih proizvodnih metoda i deo društvene odgovornosti i svesti.                                                                                     
Kompanija  Herz proizvodi visokokvalitetne, sigurane i ekonomične baterije za tuš kadu, umivaonik i sudoperu koji pružaju dugotrajnu i korisnu upotrebu.  
 
 
Uređenje kuhinje
 
Kuhinji se posvećuje posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije opreme uređenje kuhinje postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kuhinja može biti uređena u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderna sa izrazito oštrim i ravnim linijama.

    

Slični proizvodi