Baterija za kadu HYDRA STANDARD 15-025

baterije za kadu cena, baterije za kadu, baterije za kadu povoljno, baterija za kadu

* Expont doo nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Naziv
Dimenzije
Baterija za kadu STANDARD HYDRA
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
3.306,88
3.968,25
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za kadu HYDRA STANDARD    NA STANJU
 
Serija Standard je polazna osnova u dizajnu slavina: ne postoji proizvođač koji nema seriju sličnu ovoj. Potpuno zaobljene ivice koje predstavljaju neprevaziđenu klasiku - dizajn stvoren za sva vremena. Stilizovana elegancija i savrsena funkcionalnost. Svedene forme i vanvremenski dizajn sa prizvukom tradicije.
 
Kvalitet u izradi, ekoloske norme, rafinirana estetika i pristupacna cena su ono što nas razlikuje od konkurencije i omogucava visegodisnju garanciju na proizvodni program Hydra baterija.
 
Serija Standard je specifična po svojoj masivnosti zato što koristi mešačku glavu f40mm.
 
Hidra baterije
 
U Hydra kupatilske i kuhinjske baterija se ugrađuju Sedal mešačke glave i Mateu brinoks veze. Baterije su namenjene novim i renoviranim objektima u Srbiji u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Trenutno se proizvodi pet serija baterija: Ekonomik, Basic, Standard, Premium i Avangard.
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 60 meseci na baterije za kadu.
 
Uređenje kupatila
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
Posvecuje mu se posebna pažnja a zahvaljujuci izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama

Slični proizvodi